Akadémia Policajného zboru BA - všetci a všetko sem
... tak chcel by som nejaké postrehy, informácie o predmetoch, skúškach, ako dlho sa učíte a najmä od absolventov a aj terajších študentov ... tento rok maturujem a chcem tam ísť ďalej študovať ... díky za každú informáciu
Ak tam nemáš známosti alebo nejsi prachatý tak sa tam nedostaneš...a ani ju nevychodíš. Poznám xy ľudí ktorí sa tam hlásili. Poctivo sa tam nedostal nikto...a tí čo sa tam dostali si buď vybavili alebo si zaplatili.
presne tak.. @Lopatka pravdu vraví.. ja som tam tiež chcela ísť.. ale vravím si, že to nemá ani zmysel podávať prihlášku.. a dostane sa tam fakt pár ľudí poctivo, ktorí sú fakt že kocky..
@Chucky14 Chlapče jedno ti napíšem nič ti netreba len peniažky a známosti. V prvom rade sa berú študenti s peniažkami, potom študenti ktorý majú známych v PZ na vysokých postoch a nakoniec možno 20 - 30% sú to tí ktorý napíšu najlepšie test a urobia telesné skúšky na výbornú a dajú nejaké tie peniažky do obáločky inak tam ani nechoď škoda ti dávať peniaze na prihlášku. Osobne to poznám lebo som mal pred 2 rokmi možnosť sa tam dostať cez známych ale som šiel študovať chémiu račej to ma baví a hnusilo sa mi tam ísť keď ma človek na viac ako za policajta s mizerným platom a ešte byť vždy zvýhodnený známymi.
Radím ti urob si technickú školu napr: Elektrotechnickú a potom choď do PZ SR poznám 4 náčelníkov ktorý sa tak dostali do PZ a ak máš Ing. tak ak nastúpiš máš okamžite dôstojnícku hodnosť čiže asi takým spôsobom sa tam dostaneš alebo ďalšia možnosť je študovať bezpečnostný manažment ktorý je v KE ale asi aj v Žiline treba pozrieť a tam tiež môžeš ísť do radou PZ po skončení aj Bc. alebo Ing. inak ti veľké nádeje nedávam ale skúsiť môžeš uvidíš držím ti teda palce.
na APZ sa dá dostať aj bez známosti, bez obálok a bez toho aby bol človek "kocka", aj keď tlačenka je tam silná, to uznávam... testy podľa mňa nie sú náročné, teda aspoň keď som tam bola ja na prijimačkach tak neboli...telesné skúšky sa vtedy tiež nerobili, ale robia sa psychotesty... ja tam síce neštudujem (lebo som si vybrala inú školu), ale kamarát tam študuje a ako napísala yolis, z jeho slov mám pocit, že je to dosť podobné právu... škola ako taká sa dá zvládnuť, ale treba si pripraviť pevné nervy práve na veci spojené s tlačenkou...
ano, ta moja kamoska sa dostaal sice az na druhykrat ale tym ze na sebe naozaj makala, a nie peniazkami. je trápne korupciou ospravedlňovať vlastnú neschopnosť
myslim ze sa na tuto skolu da v pohode dostat aj bez toho aby si si to zaplatil, treba sa len trochu mrknut do tych otazok ktore su zverejnene na stranke skoly, je pravda ze je tam aj vela ludi co si to iba zaplatili, ale zvykaj si.....a hej dost sa predmety podobaju tym ktore sa ucia na prave, ale to ze by tam bola zvysena dotacia telesnej??? ......jeden krat do tyzdna je zvysena dotacia? ale musis pocitat aj s tym ze ked sa sem nahodou dostanes a nedostanes sa do zboru, tak buducnost nemas istu.....
@Lopatka diskusia je už síce ukončená, ale ak sa smiem spýtať za čo konkrétne sa na tej škole platí? z toho čo viem majú práve celkom slušnú výhodu v tom, že každý dostane intrák a dovolím si tvrdiť, že za pár šupiek...
@terezkazozv@chucky14 "Ročné školné na Akadémii Policajného zboru v Bratislave v akademickom roku 2010/2011 je 332 €" ...keď tam kamarát chodil to bolo raz tolko... 21 000 na rok
@Lopatka tak schválne som si to vyguglila a aj som sa spýtala kamaráta,ktorý tam študuje... školné sa neplatí.dovolím si citovať z tvojho zdroja "Študenti Akadémie Policajného zboru v Bratislave, ktorí neprekročili štandardnú (riadnu) dĺžku štúdia stanovenú na príslušný stupeň štúdia v študijnom programe školné neplatia! Tí, ktorí bez vážneho dôvodu študujú dlhšie ako je štandardná dĺžka štúdia sú povinní akadémii uhradiť za každý ďalší rok štúdia ročné školné...."
chcela som len uviesť veci na pravú mieru, nie vyrývať aby bolo jasné... školné sa v prípade prekročenia štandardnej dĺžky štúdia platí asi na každej škole, je to normálne... tak aby sme nezavádzali
Dúfam, že ešte niekto odpíše, lebo dlho nikto nič nepísal: Neviete kde by sa dali zaobstarať témy a okruhy otázok, ktoré sú potrebné na prijímacie konanie ?? Zrušili ich totižto na stránke tejto školy .. vopred Ďakujem
O akom prijímacom konaní hovoríte ved na stránke nie je písané ze bude prijímacie konanie ale že sa rozhodne so známok na strednej skole a maturitnej skúške.
aj ja by som rada vedela..beru pri príjmani do uvahy aj koncoročné stvrtacke??..nejako zmenili kriteria príjmania..nie príjmačky,ale podla znamok..hmm..
ja som prvacka na akademia a hoci je pravda ze je tam strasne vela protekcnych, dostane sa tam aj bezny smrtelnik.. vid ja s tymi vysveckami by to malo byt tak ze sa uz to koncorocne stvrtacke neberie..ale nieje to iste..mozem sa opytat kebyze tak neviem preco to teraz zmenili na prijimacky podla znamok, taky psychotest nebol odveci...to bolo ine sito.. tak good luck
Ahojte!Neviem ako to na tejto škole funguje ale viem jedno....stojí mi za to to vyskúšať ved prihláška stojí 9€ a bud´-alebo.....len by som sa chcela spýtať či je táto škola moc náročná a či sa to dá finančne zvládnuť bývanie a dochádzanie?....a čo je lepšie si vybrať:ochrana osôb a majetku?alebo:verejno správne služby?Ďakujem
barbora019 ja čo som sa pýtala jednej baby čo tam je už 4tačka.. tak podla nej nieje ta škola vôbec náročná (navyše popritom ešte začala študovať aj právo)...no a tak ja si dávam prihlášku na PZ.. a odbor ochrana osôb a majetku...(to je skôr také policajné) a tie verejno správne služby to je skôr také "kanclové"... takžee držím paluchy.. a možno sa tam stretneme
absolútne nerozumiem, prečo zrušili skúšky na tejto škole .. keď niekto mal samé jednotky,to predsa neznamená,že z neho bude lepší policajt,ako niekto, kto mal dvojky či trojky... :/
Jedno je zaplatiť len 9 eurovú prihlášku no treba započítať aj 3 eurový kolok na výpis z registra trestov, + poplatky za potvrdenie o zdravotnej spôsobilosti.
caute ludkovci, len tolko by som chcel...nema vyznam sa tam hlasit ak nemate niekoho kto pracuje v PZ...minuli rok som sa hlasil a nevzali ma lebo sa to vraj zacalo neskoro vybavovat, ak sa tam chcete dostat musite rozbehnut vybavovacky uz v januari a cena za prijatie sa pohybuje oklo 2800 az 3300 E. ked mate stastie a mate ze same jednotky tak sa to da vybavit aj za 2000 len pri mojich znamkach DD... drzim vam palce
btw. chcu tam koncorocne 1,2,3,4 rocnik + maturitne... ak mate niake pochvali a sportove uspechy a mate to aj napapieri tak si to tam secko dolozte!!! davaju vam zato plusove body ...
@kolega3 ahoj prv si pozri kedy to bolo napísané. No a poďme na to, ja nie som najmúdrejší, ale ani hlúpy nie som. Mám aj známych v PZ a nehovorím že sa tam nedá dostať, ale tak sa dostane ako by sa malo možno 30 - 40% a potom provízia , iba. Jaq ti gratulujem a nech sa ti darí, ja nič porti tomu, len som písal to čo viem a poznám, nič som si nevymyšľal, tak asi tak, A inak kontráši su ešte nevymyzli čiže policajti sa zatýkajú, niet problém. Nech sa ti darí a dávaj pozor, nikdy nevieš.
Dobrý deň potreboval by som radu... Chcel by som sa spýtať či je možné študovať na akadémií PZ v BA na odbore verejná správa aj so zápisom v registri trestov, viem že na odbore ochrana osôb a majetku to nie je možne, pretože logicky budete hned policajtom Dakujem.
joj, preco verite vsetkemu co pocujete? ked nechodis na APZ tak sa spytaj niekoho kto tam chodi a nie niekeho kto pocul daky blud a podava to dalej pravda je taka, ze tym ze tento rok zrusili skusky a brali podla primeru a to je totalna blbost.prvaci su skoro vsetci teraz totalni biflosi , a skoro same holky s jednortkami. a ako uz bolo spomenute, dobre znamky na strednej nezarucuju, ze budes dobry policajt. Ja som druhacka uz a uz z mojej skupiny odislo asi 5 ludi, lebo to nezvladali. uciva je dost, kvantum prava a navyse mame povinne prednasky a seminare a vsade sa zapisuje ucast, cize blazinec jak vysity. ale vsetko sa da a ked sa budetze chtiac nechtiac ucit pojde to, len teraz zastavili rpijimanie do zboru a ked studujes ako civil, nemas take vyhody ako policajt. keby bola daka otazka, kludne sa spytajte, good luck buduci kolegovci
Ahoj. Potreboval by som od Vás pomoc. Jedná sa o Akadémia Policajného zboru v BA (Vysoka skola).Chcem sa ta prihlásit,odporucili mi, ze mam stiahnut prihlásku,to si musim vyplnit a tak poslat na skolu.
A problém je to,ze tu prihlasku neviem nasjt. Ani na ich stranke.
ahojte chcela by som sa spytat niekoho kto tam studuje alebo chce studovat ,, ze ako prijimacky tam budu tento rok , ci tam budu tie otazky co byvali pominule roky alebo tento rok nieco uplne nove kedze mali jeden rok bez prijimaciek ... a este ze , ta verejna sprava - z nej by sa dalo ist neskor aj do kriminalky keby to vystudujem ? .... vopred dakujem
@kolega3 ahoj chalan chcem reagovat nateba co si napisal ..co napisal alebo napisala neviem teraz macko 969...ako nechapem bracho na co sa ty hras? jak keby si nevedel jak to tam funguje ja som teraz druhak na ochrane osob a majetku a ak si ty taky podstivec tak sa mozme stretnut vskole a vyjasnit si to DD akoze chces mi povedat ze to co tam je napisane neni pravda hej? ze ziadne peniaze alebo obalky alebo kava s bonbonierou take tam neexistuje hej DD daj mi naseba kontakt ked si dzefo a stretneme sa ...
tunak ludia vypisuju co chcu ist kunam naskolu a myslim si ze je dost objektivne aby vedeli ze tazko sa tam da dostat podstivo...hej jasne su tam aj taky ludia ktory su tam ko-šer ale kolko je takych? mozno 1/10 celej skoly asi tak niako co povies? samozrejme je dobre ked kazdy sniva a ma nato pravo ale myslim si ze ak nemas znameho alebo protekciu tak sa na nasu skolu tazko da dostat a mam dpc 7 spoluziakov so strednej so samimi jednotkami co sa nedostali minuli rok ked sa nerobili primacky a mali jednotkly od zakladky az po maturitu DD a nezobrali ich, hlasi sa okolo 2000 ludi a beru kolko 120 D myslim ze je zcoho vyberat nemyslis? ako neviem co je lepsie ci byt cele prazdniny a rok nestatsny ako je mozne ze ma nevzali alebo ist jak hovori chlan na techniku medinu pravo alebo hocico ine co ta bavi a byt spokojny jak sa trapit ze jak je to dopice mozne ze mna kockaca nezobrali... ja som bol cely zivot trojkar na maturite mam 2 dvojky 2 stvorky . A ako som sa na akademiu policajneho zboru dostal nejdem specifikovat...ale bolo to tazke narocne ako financnej stranke tak potej psychickej, lebo aj ked das peniazky nikdy nemas istotu, to ti narovinu kazdy povie dufam ze si chlap a ozves sa mi na mail jojusko234@gmail.com a dohodneme stretko ty velky CAAAVO tesim sa a ostatnym drzim palce na prijmackach aj ked si myslim ze racej by nemali vyhadzovat peniaze a tiez myslim ze je dobre ked im niekto kto je naskole ako napriklad ja otvorene povie ze co a ako je to v reali...dopice sak budme realisti a pozerajme sa na veci s otvorenymi ocami. ozvy sa mi an kolega dam ti aj cislo 0903465245...tesim sa na stretko!
ahoj sitko123...mas velmi jednoduchu otazku a rad ti na nu odpoviem...tento rok beru cca okolo tych 100 az 120 ludi na denne prezencne studium, hlasi sa 2000 ludi otazky su zverejnene na nete stym ze su nevypracovane...nevim ako si natom zo znamkami zo strednej a ako dokazes vystupovat pred prijmacou komisiou...ak si si dal prihlasku tak mas sancu 1:15 ze ta vezmu...stym ze neviem ci si si cital predchadzajuci prispevok a neviem ci si pochopil co je tam napisane... akademia policajneho zboru je treti rok posebe najziadanejsou skolou na slovensku na jedno volne miesto sa tam hlasi najviac uchadzacov takze si myslim zetvoja otazka je namieste a ja ti odpovedam ANO naozaj je take tazke sa na skolu dostat...cest vinimkam so samimi jednotkami plnemupoctu bodov na primackach ...ak patris k takymto si zavodou..ak nie, rataj radsej s inou vysokou skolou.
je to smutne ze niekto ked chce robit takuto podla mna jednu z najdolezitejsich profesii sa k nej nemoze dostat poctivo , myslim si ze je kopec lepsich a sikovnejsich adeptov ako ti ktori sa tam dostali cez peniaze a znamych ,samozrejme nikoho neodsudzujem lebo kazdy sa snazi len svojim sposobom ,,prezit,, a peniaze ,ktorych je malo, vladnu svetom .... potom sa ale necudujeme, ze ako cely stat vyzera a preco je niekdy aj policia na posmech
jednoducho povedane, tak ako povedal jojko01 musim suhlasit. skola je pre ludi ktory tam maju znamost a nemyslim si ze tym ze sa na policajnu akademiu normalny clovek nedostane tak mame blbych policajtov...ale too je vec nazoru...dnes je sice tazke sa dostat vsade ale na policajnu to bez znamosti nejde. vseci to vedia len kazdy si mysli ze sak treba skusit a potom je sklamany jak ty bratislava0805..co uz
jojko01 a mino001 suhlasim do bodky s tym co ste napisali, len tolko chcem spomenut, ze som sa zucastnil tohtorocnych primacich pohovorov na akademii chvala bohu po mesiaci stresu co a ako stimi primackami vobec bude ma prijali ale minuly rok som sa tak isto ako mnohy iny nedostal, tazko sa mi vyjadruje ktomu co je teraz v eteri a ktomu co seci pisu...podlamna su to len ludia ktory maju komplexi ztoho, ze ich neprijali a teraz ociernuju tuto skolu, ja som sa ucil na primacky cely rok kedze minuly rok som sa nedostal skusil som ist ako obycajny policajt ale nepresiel som psychotestom..bol to podlamna o*eb ale otom potom zacal som pracovat a cely rok sa pripravovat...pocas decembra som narazil na internete na stranku www.policajnaakademia.estranky.sk kde isty clovek za 20 eur ponukal ciastocne vypracovane otazky AKOZE na primacky vtomto roku samozrejme ludia ktory si to odneho kupili takisto zverejnili inzeraty a zacali kupcit. avsak clovek resp.ludia ktory si tie otazky kupili mali jeden problem...vruke totiz drzali akoze spravne vypracovane otazky avsak mali jednu obrovsku CHYBU ponukali iba 3 spravne moznosti resp. otazka bola vypracovana avsak setko vypracovane z netu! nie s odporucanej literatury...a najvecia chyba bola ze tie otazky so AKOZE spravnymi odpovedami boli z roku 2001 a 2003 cize boli 10 rokov stare, preto LUDIA ktory sa ztoho ucili sa proste VZIVOTE na skolu dostat nemohli!...teraz to vnimam ako zastieraci manever MOZNO zo strany akademie, neviem ale dakujem samemu sebe ze som nepodlahol pokuseniu a ucil som sa sam z kniziek vsetkych ktore zverejnili a primacky sa mi podarilo spravit...taktiez chcem vyvratit akekolvek reci otom ze sa tam radilo a pouzivali sa telefony a ze ucitel niekomu diktoval spravne odpovede..kazdy clovek sedel tak ze na vsetky strany boli volne 3 sedacky takze nemal sancu cokolvek opisat ani si snikim radit! sam som svedkom ako jedneho cloveka za neslusne spravanie z primaciek vihodili! a po dopisani testu sa kazdy uchadzac na vyplneny test VLASTNORUCNE! podpisoval takze neexistuje ze by stym testom dodatocne niekdo nieco robil...netreba verit setkemu co je vtelke avsak je pravda ze kedze je to skola kde sa dostane kazdy 22 clovek tak asi niaky V.I.P. ludia su ale je ich zanedbatelne mnozstvo, chcel len povedat tolko, ze som nemal niakeho znameho nedal som ani korunu nikomu aby ma prijali a zvladol som to vpohode sam...takze nech sa nikdo neda odradit tym ze tu niekdo napise ze sa tam ide len podla kontaktov, mozno v minulosti urcite to tak bolo ale dnes asi tazko...a ked aj tak velmi malo lôudi...nazaver chcem povedat ak si niekdo cita tento koment a chce byt v buducnosti studentom akademii da sa to ale chce to silnu volu a hlavne!nepocuvat inych zavistlyvich ludi ktory sa pomaturite ucili 2 tyzdne na najziadanejsiu skolu na slovensku nedostali sa lebo sak to je nemozne proste a potom pisu jeb*ute komenty ...seci sa drzte..
pridavam sa aj ja ku vam takz. nick-name-mom, a chcem povedat len tolko ze: andyho krala obdivujem vo vitrvalosti ale myslim si,ze mal iba stastie lebo na akademiu sa inak ako podla kontaktov nedostanes, tam je max. 5-10 ludi regulerne,ze dali primacky , btw. poznam tam vela ludi a viem presne ako to tam chodi...tento rok tam zasiahli pretoze to ako tam funguju primacky je neskutocne...mozete mat same jednotky mozete dat primacky na 100percent kissing_heart: zbytocna namaha a vyhodene peniaze, ludia pokial tam nemate cloveka ktory vas tam dostane je to zbbytocne a teraz nechcem nikoho urazat lebo ja som sa tam nedostala...len chcem povedat, ze ak napisete pred dvomi rokmi test skoro na 100 percent a minuli rok mate priemer 1,1 a nezoberu vas tak je to divne a nemyslim si, ze tento rok boli ine primacky...naoko mozno ale vidite samy co sa ztoho viklulo..dalsia vec je ze jediny odbor co zato stoji je oom ten druhy, stym si mozete akurat tak vitret rit..bez sance max. tak na urade dakom mozete robit...a dalsia vec tieto dva odbory maju uz 12 rokov a su dost stare a opotrebovane a skola ma prejst za 2 roky akreditaciou..moj nazor je ze neprejde a pokial tam neotvoria novy studijnny program tak ta skola zanikne...jasne ja doprajem kazdemu co tam je nech je stastny ale akym sposobom sa tam ty ludia dostali najsmiesnejsie natom je, ze clovek musi platit aby ho tam zobrali...myslim si ze by to malo byt skor naopak
mno takze, nemam ani peniaze ani nikoho znameho co by mi to tam vybavil....a krasa by mi nepomohla minuly rok bolo bez prijimaciek..zevraj sa hlasilo 3000 ludi ..brali 80..najhorsi prijaty mal priemer 1,8..ja som maturovala na priemyslovke odbor-biotecnologia farmakologia zmaturovane na same jednotky priemer za 4 roky 1,07..dostala som sa ...ale nenastupila som.. dala som prednost STU chemickej fakulte..sama neviem prečo..teda viem biola chemia su mi blizsie ako pravo a zakony a mozno si aj bucham hlavu ted..asi skusim znovu po bakalarovi ..davaju prednost tym co maturovali z chemie a biologie a mali velmi dobry priemer.,..tolko moj nazor a osm jasny priklad ze sa tam da dostat aj bez nicoho ale s hlavou
mna nezobrali minuli rok a tiez som musel ist na stu na chemicku lebo brali bez primaciek a to je asi najhorsia skola nasvete aka existuje...chvala bohu som sa dostal na akademiu a som stastny prestastny, hej minuly rok bola sanca kedze sa bralo AKOZE regulerne podla znamok to bola jedinecna sanca aj ked pochybujem ze brali priemyslovkarov..moja spoluziacka mala priemer 1,27 a nezobrali ju a naj kamarat 1,4 a tiez ho nezobrali cize o transparentnosti by som pomlcal...ved nikdo nehovori ze sa da aj bez kontaktov ale takych je dost malo...
Takže takto.. Asi miliónkrát som počul, alebo čítal, že sa na APZ v BA len tak nedostane veľa ľudí poctivo. Prvé, čo ma napadlo bolo, že ak je to pravda, budem musieť na sebe ešte viac "makať". Známosti som nemal, prachy tiež nie.. Ak ste si všimli, tak asi pred 2 rokmi bola tá aféra s Rektorom. Ja som sa hlásil na školu tento rok, myslím, že sa určite veľa vecí zmenilo a už to tam nie je len o peniazoch, proste si to nedovolia. Ak vám to trochu páli a povenujete sa obsahovému zameraniu, radi športujete, máte určite šancu Z 60 ľudí ktorých prijali na odbor OOM som bol na 35. mieste. Týmto komentom som chcel povedať, aby ste sa nenechali odradiť !! Veľa ľudí sa učilo z tých trojodpoveďových otázok. To si ani nekupujte, je to z roku 2004. APZ zverejňuje Obsahové zameranie,, toto si proste treba vypracovať, ja som to tak spravil, otázku po otázke Rád pomôžem ďalším uchádzačom, poskytnem info, prípadne moje vypracované obsahové zameranie za pár drobných (bola s tým robota) *Nenechávajte si učenie na prijímačky na pár dní pred prijímačkami kissing_heart:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
Radím ti urob si technickú školu napr: Elektrotechnickú a potom choď do PZ SR poznám 4 náčelníkov ktorý sa tak dostali do PZ a ak máš Ing. tak ak nastúpiš máš okamžite dôstojnícku hodnosť čiže asi takým spôsobom sa tam dostaneš alebo ďalšia možnosť je študovať bezpečnostný manažment ktorý je v KE ale asi aj v Žiline treba pozrieť a tam tiež môžeš ísť do radou PZ po skončení aj Bc. alebo Ing. inak ti veľké nádeje nedávam ale skúsiť môžeš uvidíš držím ti teda palce.
@8 možno jedna z 200
chcela som len uviesť veci na pravú mieru, nie vyrývať aby bolo jasné... školné sa v prípade prekročenia štandardnej dĺžky štúdia platí asi na každej škole, je to normálne... tak aby sme nezavádzali
Samozrejme koniec 1,2,3 roč ale čo 4 ročník- tiež "koncoročné"?
Pretože som to celkom správne nepochopila
Nie náhodou polročné 4.roč a maturitné?
Vedel by mi niekto poradiť?
aj ja by som rada vedela..beru pri príjmani do uvahy aj koncoročné stvrtacke??..nejako zmenili kriteria príjmania..nie príjmačky,ale podla znamok..hmm..
je to naročne studium.??
moje zlaté dievčatko,
čítala si rozprávky starej matere? Vieš, že za takéto kommenty môžeš byť potrestaná. Kde máš dôkazy o tvojich tvrdeniach? Jedna babka povedala?
no , ty si najmúdrejší na svete ...tuším.
veeeľmi zaujímavá debata tu je. Ja som sa dostal na APZ, že som spravil prijímačky a žiadnych známych som tam nemal a ani cent som neplatil ....
» www.birdz.sk/forum/akademia-...
» www.birdz.sk/forum/kde-je-le...
» www.birdz.sk/forum/policajna...
» www.birdz.sk/forum/policajna...
» www.birdz.sk/forum/enviromen...
A problém je to,ze tu prihlasku neviem nasjt. Ani na ich stranke.
Dufazm, ze mi s tymto viete poradit.Dakujem
tunak ludia vypisuju co chcu ist kunam naskolu a myslim si ze je dost objektivne aby vedeli ze tazko sa tam da dostat podstivo...hej jasne su tam aj taky ludia ktory su tam ko-šer ale kolko je takych? mozno 1/10 celej skoly asi tak niako co povies? samozrejme je dobre ked kazdy sniva a ma nato pravo ale myslim si ze ak nemas znameho alebo protekciu tak sa na nasu skolu tazko da dostat a mam dpc 7 spoluziakov so strednej so samimi jednotkami co sa nedostali minuli rok ked sa nerobili primacky a mali jednotkly od zakladky az po maturitu DD a nezobrali ich, hlasi sa okolo 2000 ludi a beru kolko 120 D myslim ze je zcoho vyberat nemyslis? ako neviem co je lepsie ci byt cele prazdniny a rok nestatsny ako je mozne ze ma nevzali alebo ist jak hovori chlan na techniku medinu pravo alebo hocico ine co ta bavi a byt spokojny jak sa trapit ze jak je to dopice mozne ze mna kockaca nezobrali... ja som bol cely zivot trojkar na maturite mam 2 dvojky 2 stvorky . A ako som sa na akademiu policajneho zboru dostal nejdem specifikovat...ale bolo to tazke narocne ako financnej stranke tak potej psychickej, lebo aj ked das peniazky nikdy nemas istotu, to ti narovinu kazdy povie dufam ze si chlap a ozves sa mi na mail jojusko234@gmail.com a dohodneme stretko ty velky CAAAVO tesim sa a ostatnym drzim palce na prijmackach aj ked si myslim ze racej by nemali vyhadzovat peniaze a tiez myslim ze je dobre ked im niekto kto je naskole ako napriklad ja otvorene povie ze co a ako je to v reali...dopice sak budme realisti a pozerajme sa na veci s otvorenymi ocami. ozvy sa mi an kolega dam ti aj cislo 0903465245...tesim sa na stretko!
No čo bolo stretko s kolegom ?