Myslis policajnu akademiu? Ak si isla hned po maturite tak nemas moc velku. Mala si ist najprv na rok a spravit si porucika, ale aby ta prijali musis spravit psychologicke a fyzcike testy. Po tom roku mozes ist na policajnu akademiu a zoberu ta hned
Na príjmacích skúškach pozostáva psychtest zo 100 otázok (100)-100bodov môžeš získať....minimálne 49 musíš mať aby si splnil podmienky...to však samozrejme nestačí...treba sa na príjmacky čo najlepšie pripraviť...memusíš mať ani love a ani známosti...len sa jednoducho naučiť otázky a nebyť lenivý
nemusis mat lowe? chalan DD...ty kde zijes? asi natu skolu nechodis a nevies jak to tam funguje...ked nemas znamych alebo nemas vela fialovych euracov tak mozes ist akurat tak ... ale drzim palce vsetkym co si myslia ze ak maju cool znamky a dobre spravia test ze sa dostanu ved snivat treba
Takže takto.. Haha Asi miliónkrát som počul, alebo čítal, že sa na APZ v BA len tak nedostane veľa ľudí poctivo. Prvé, čo ma napadlo bolo, že ak je to pravda, budem musieť na sebe ešte viac "makať". Známosti som nemal, prachy tiež nie.. Ak ste si všimli, tak asi pred 2 rokmi bola tá aféra s Rektorom. Ja som sa hlásil na školu tento rok, myslím, že sa určite veľa vecí zmenilo a už to tam nie je len o peniazoch, proste si to nedovolia. Ak vám to trochu páli a povenujete sa obsahovému zameraniu, radi športujete, máte určite šancu Žmurk Z 60 ľudí ktorých prijali na odbor OOM som bol na 35. mieste. Týmto komentom som chcel povedať, aby ste sa nenechali odradiť Žmurk !! Veľa ľudí sa učilo z tých trojodpoveďových otázok. To si ani nekupujte, je to z roku 2004. APZ zverejňuje Obsahové zameranie,, toto si proste treba vypracovať, ja som to tak spravil, otázku po otázke Žmurk Rád pomôžem ďalším uchádzačom, poskytnem info, prípadne moje vypracované obsahové zameranie za pár drobných (bola s tým robota) Žmurk *Nenechávajte si učenie na prijímačky na pár dní pred prijímačkami Žmurk*
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
najvhodnejšie je ísť najpr do toho pezinka, info:
» www.minv.sk/sospzpk/sk/inde...
potom podať prihlášku na APZ do rače
za tie doživotné dôchodky to stojí, sociálne istoty a rôzne výhody