davidoff jednoznacne. kvalitne dobre svajciarske cigarety. lightky krasne jemne,dlhe..
ked uz fajcim tak jednoznacne dam radsej o euro viac za dobre kvalitne cigarety-davidoff ako keby som mala fajcit dajaky hnusny o euro lacnejsi sajrajt
elektronicke. som nefajciar a nemam rada, ked sa pri mne vo velkom fajci. elektronicke ale vobec nesmrdia a su v pohode. dokonca aj chutnu napln si mozes kupit.
svojho casu mi velmi chutili Marlboro Touch, potom dlho dlho camelky, ale uz nastastie ziadne. fakt som rada ze nefajcim a ked sa pozriem o rok dozadu, pride mi neuveritelne ze som pravidelne fajcila, aj ked vzdy to bolo max. 2-3 cigarety denne.
@1 šúľané. tabaky nejako extrémne nerozlišujem, ale instantky krabičkové pre mňa nemajú chuť. také veľké prázdno.
aj keď blackdevilky čokoládové boli super, to ostáva na perách fajná chuť, alebo vanilkové, ja žiadnu vanilku necítim, ale všetci nefajčiari naokolo sa otáčajú že čo tak fajne vonia.
to už kde sme ked o tomto sa baviť a 15 ročné štandi tu píšu to je strašné ja som naštastie už prestal fajčit a som vdačný zat je to fakt zbytočne,a škodlive,ale fajčil som Marlboro červene,a sem tam dunhill ináč nič iné
Ja si kupujem mentolové petry, hrubé, ak nemajú, tak slimky alebo strieborné malbáče lightky.
Aj black devillky sú fajn raz za čas.
Ak nemajú nič zo spomínaných mentolovách, tak buď LM light, alebo marlborky flavour. Alebo hocičo iné, keď neni nič, čo mám rada Ale snažím sa vyhýbať ťažkým, tie sú mi fakt prisilné.
Občas kupujeme tabak. Golden virginia je síce fajn, ale dosť drahý, takže väčšinou drum. Ale black devill je aj tabak, a je NESKUTOČNÝ, lepší, ako krabičkové blacck devillky!!
Ináč ľúbim aj sheeshu a mám aj elektronickú, momentálne s kombináciou liquidov davidoff a červený melón
@atropabelladona elektronicke cigarety mas omnoho horsie ako klasicke. Ano ja viem, dobre chutia ale ked si pozres tak 1ml liquidu je ako 20 tabakovych cigariet takze ked mas klasicku 10ml napln mas to ako 200 cigariet co je dost zle. A navyse mas to viac svinstva ako klasicke
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
93 komentov
ked uz fajcim tak jednoznacne dam radsej o euro viac za dobre kvalitne cigarety-davidoff ako keby som mala fajcit dajaky hnusny o euro lacnejsi sajrajt
Ale teda budem sa opakovat... Marlborky, Davidoff
A z lacnejsich LM
Proste naj!
okej
...davidoff a z lacnejších LM Slims (a som rada, že už fajčiť nepotrebujem ^^ )
ó áno black devil
@27 je dlhodobo piča, občas je to fajn chuťovečka.
len tie si kupujem
Teda žiadne...
Ale nie.. tak z lacnych LM a mars a inač Marlboro Touch.
alebo
» ke.potraviny.eu/img/produkt/174...
ale na slovenku @27
ale obré sú aj hocijaké iné .. hlavne ak sú zadarmo
vid toto forum (mozno 1 vynimka)
aj keď blackdevilky čokoládové boli super, to ostáva na perách fajná chuť, alebo vanilkové, ja žiadnu vanilku necítim, ale všetci nefajčiari naokolo sa otáčajú že čo tak fajne vonia.
mna by skor zaujimalo ci som jedina ktora povazuje Dunhill za to najhorsie?
t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ9Fu3iHqQ--Pqd9GCD5k72lJqmRuq37Hm7Lkit6bABO6zJ9dhGTM25gwAJcw
eeeej, to by bola draha cigareta
@lowinqa a neni tak?
a ešte blac devilky
joint je lepsi len sa z toho blbne/ale akoze ja ho nefajcim
a okrem marsiek ešte modré Winstonky. a šúlané, ofc
Aj black devillky sú fajn raz za čas.
Ak nemajú nič zo spomínaných mentolovách, tak buď LM light, alebo marlborky flavour. Alebo hocičo iné, keď neni nič, čo mám rada Ale snažím sa vyhýbať ťažkým, tie sú mi fakt prisilné.
Občas kupujeme tabak. Golden virginia je síce fajn, ale dosť drahý, takže väčšinou drum. Ale black devill je aj tabak, a je NESKUTOČNÝ, lepší, ako krabičkové blacck devillky!!
Ináč ľúbim aj sheeshu a mám aj elektronickú, momentálne s kombináciou liquidov davidoff a červený melón
(a taký dodatok podľa mojej babky sa pestovať neoplatí vraj je to prílišne veľa roboty nato že to vyfajčí ani nie za 2minuty )