take veci typu saw, hory maju oci a pod. sa podla mna skutocne nedaju povazovat za horory... mozno ze sa mylim, ale kto by sa uz len pri tom bal ? mne pri pozerani tychto filmov bolo akurat len zle
ja mam velmi rada Shining, Kruh, Nenávisť ( ale iba jednotku), Sirotinec, Exorcista..
to co sa dnes chape pod hororom...cize kopa krvi a odtate hlavy vobec nie je desive. ale taky kruh...to uz hej. minule som videla horor ale nepamatam si meno. psychologicky. najhorsie ze to bolo zasadene do vcelu realnych situacii, ziadne vymyslene kraviny.
romantický horor? tak romantický alebo horor! keď už tak
čo ja viem,ale tie psychologické sú aj tak NAJ..ako to ten zabijak všetko premyslí(resp. scenár aký je premyslený)..alebo ešte tie horory ktoré sú PODĽA SKUTOČNEJ UDALOSTI..boha,z tých sa bojím najviac!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
a málokedy som videla fakt dobry psychologicky horor...skoda.
Horor je napriklad kruh, z ktoreho som videl prvych 20 minut a mal som dost. Taky exorcista detto, kde som sa tiez nevydrzal dlho pozerat.
Na druhej strane pri srackach typu nezvratny osud ci kocka som zaspaval
no a najmenej sa mi lubili muz bez tiena a hmla..to take nic sa tam poradne nedialo a ked sa dialo take veci co sa v normale stat nemoze
ja mam velmi rada Shining, Kruh, Nenávisť ( ale iba jednotku), Sirotinec, Exorcista..
čo ja viem,ale tie psychologické sú aj tak NAJ..ako to ten zabijak všetko premyslí(resp. scenár aký je premyslený)..alebo ešte tie horory ktoré sú PODĽA SKUTOČNEJ UDALOSTI..boha,z tých sa bojím najviac!