ciernobiele fotky maju zmysel a dobre vyzeraju jedine vtedy, ak ich robi profik, inak som nazoru, ze zijeme v 3. tisicroci, tak preco sa obmedzovat bezfarebnostou a fotit fotky ako za cias, ked este ludia nedokazali zachytit farby?
rusen perfektne poznamenal.. ciernobiela fotografia sa nerobi preto lebo ma svoje ,,caro,, a vyzera to retro, aj ked aj to je obcas zamerom.. ciernobiela fotografia sa pouziva hlavne ak chce fotograf poukazat na uz spominany tvar,strukturu a ja by som este dodal ze hlavne na kompoziciu.. ja osobne som teraz zacal fotit na CB film koli 3 zakladnym vecaim ktore chcem na svojej fotografii zmenit:
a.) kompozicia- zachutit situaciu co najlepsie
b.) trpezlivost- necvakat 8 zaberou za 3 sekundy a povedat si ved snad jeden vide..
c.) zlepsit fotografice oko- hladat veci zaujmave na odoftenie, vela krat sa mi uz stava ze na ulici nieco vidim a uvedomim si ze o tom uvazujem ciernobielo
podla man je to celkom zaujmavy styl treningu a hlavne velmi ucinny a drahy. 1film ma vide dokopy na 8 eur(kupa filmu+ vyvolanie so skenovanim na CD)a to je len smiesnych 36 zaberov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ale čiernobiele mi väčšinou prídu také...umeleckejšie
a.) kompozicia- zachutit situaciu co najlepsie
b.) trpezlivost- necvakat 8 zaberou za 3 sekundy a povedat si ved snad jeden vide..
c.) zlepsit fotografice oko- hladat veci zaujmave na odoftenie, vela krat sa mi uz stava ze na ulici nieco vidim a uvedomim si ze o tom uvazujem ciernobielo
podla man je to celkom zaujmavy styl treningu a hlavne velmi ucinny a drahy. 1film ma vide dokopy na 8 eur(kupa filmu+ vyvolanie so skenovanim na CD)a to je len smiesnych 36 zaberov