Ake je najlepsie bilingvalne gymnazium na slovensku?
som ziak 9 rocnika a chcel by som vediet ktore bilingvalne gymnazium na slovensku je najlepsie. hladam b. gymnazium ktore nieje cirkevne a ani sukromne.
no a inak, viem ze v tom gymnaziu v sucanoch su otazky na skuskach skor logicke, nemohli by ste mi dat priklad, su to take ako na monitore v 9 rocniku?
Spojená škola Metodova 2 v Bratislave (Metodka) - je najlepšie francúzske bilingválne gymnázium, po jeho úspešnom absolvovaní sa môžeš bez prijímačiek dostať na väčšinu slovenských a francúzskych univerzít
Uf, ahoj Ja chcem ísť tiež do Sučian. Každopádne- myslím že už je uzatvorený termín podania prihlášok, čož mi je ťa úprimne ľúto ak si to nestihol :/... Alebo možno sa mýlim a je to až koniec februára, nie jenuára. Každopádne kukni na nete ! A čo sa týka otázok- chcem tam ísť z osmičky, a skutočne moc, tak som išla na to pretestovanie. Myslím že mi to pomohlo, niektoré logické otázky by ma ani vo sne správne nenapadli . Po novom sú dva testy, jeden je slovenčina-matematika, jeden logická časť. V slovenčine sa často napríklad opravujú vety, v matematike ide skôr o geometriu, pytagorova veta, uhlopriečka je tam stále, obsahy a pod. A z logickej časti? No napríklad ktoré slová sú rytmicky rovnaké, časté sú úlohy s približným prekladom viet, napríklad ktorá zo štyroch má úplne iný význam alebo ktorá vystihuje nejaký text, poprípade ktoré slová sú zle zaradené k jazyku... Tiež sú tam cudzie slová, alebo také typu- kto sedí vedľa koho, keď vieme to a to. No každopádne keď si dáš do googlu logické úlohy, nájdeš niečo podobné. A áno, je to podobné ako monitory, keďže tie testy robí rovnaká firma Joj, som ja ale ukecaná Ale tak snáď som pomohla, keď tak, vidíme sa 26.marca
Ospravedlňujem sa za časté chyby a opakovanie slova každopádne
@leslumieres prváčka? Poznáš deviatakov od nás? Išla tam Lenka Rumpelová, ešte jedno dievča od nás, ktorej meno že absolútne neviem A Frederik Sochulák
Citam tuto konverzaciu a musim uviest na spravnu mieru, ze Konstantiínka v Po NIE JE bilingvalne gymnazium. Maju tam len jednu ,,bilingvalnu´´ triedu. Podla mna najlespie je bilingvalne v Sučanoch
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
No kamoška mi chodila do BA, na nejaké anglické,kde angličtinu mala ako rodný jazyk nejaké Horova myslím..skús si o tom prečítať.
A nehovorím to preto ,že tam študujem
Pokukaj si na nete, mali sme aj posledne maturity zo sjl a matiky najlepšie z celého slovenska myslím, alebo tak.
@leslumieres prváčka? Poznáš deviatakov od nás? Išla tam Lenka Rumpelová, ešte jedno dievča od nás, ktorej meno že absolútne neviem A Frederik Sochulák
a myslím si že je to dobrá škola,no,uvidíme