Moja sestra tam ide a chce sa opýtať niekoho , kto to tam pozná - Aký sú tam učitelia,žiaci,prostredie, či sa chodí niekam na výlety atd .. Ci je to prosto dobrá skola .. Mnohý hovoria , že najlepsia v PO doknca SR .Ja teda neviem o tej skola nic , kedze
najlepšie na Slovensku pochybujem ale v Prešove asi hej. Chodí tam moja sestra a sú tam bláznivý učitelia ale nie viac ako na Zakladke Šrobárovej učitelia sú mladí, dejepisar dovoluje opisovat (ale potichu inač prísna škola asi tak jak šrobarka kto pozna :/
Som prváčka tam čiže myslím,že už to zhodnotiť možem
Povedala by som,že to bolo najlepšie rozhodnutie
Žiaci? aj takí aj takí to sa nedá povedať,ale v podstate sme jedna veľká rodina
Učitelia sú super (síce zasa ako ktorí) ale naozaj,vedia ťa pochopiť ak nemáš úlohy ak nie si naučení alebo čo,veľmi srandovní,ale hlavne majú takí ľudský prístup a nevyvyšujú sa nad žiakov
A na výlety sa určite chodí,teraz bol Londýn napríklad a samozrejme každá trieda ide na svoj vlastný výlet
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
* mnohí
a inak, počula som, že je najlepšia v Prešove
Som prváčka tam čiže myslím,že už to zhodnotiť možem
Povedala by som,že to bolo najlepšie rozhodnutie
Žiaci? aj takí aj takí to sa nedá povedať,ale v podstate sme jedna veľká rodina
Učitelia sú super (síce zasa ako ktorí) ale naozaj,vedia ťa pochopiť ak nemáš úlohy ak nie si naučení alebo čo,veľmi srandovní,ale hlavne majú takí ľudský prístup a nevyvyšujú sa nad žiakov
A na výlety sa určite chodí,teraz bol Londýn napríklad a samozrejme každá trieda ide na svoj vlastný výlet
Určite je úroveň školy dobrá
Odporúčam