V ankete je blbo položená otázka. Nemá byť že aké je pre vás najpríťažlivejšie zamestnanie pre muža. Ale v ktorom s týchto zamestnaní ak ho chlap robí sa dá najviac nahrabať asi tak a oslovenie malo byť milé kurvy a nie dievčatá. Ako pozerám väčšina by chcela lekára(asi gynekológa). Nikdy nepochopím to sprosté zmýšľanie žien len predvčerom bola jedná taká pipka v Súdnej sieni na JOJ - ke čo chcela 2 zubárov vykorisťovať že im dala v ordinácii a potom nahlásila znásilnenie ale bola sprostá jak delo sama sa nakoniec stala obžalovanou a teraz bude dávať lezbám vo väzení a zadara
@35 cííí voleee. tak toto je pekca.... si zabila!!! fú ha, no to je klasa... na tom prvom sú krásne slabiny, na druhom brucho a na treton plecia áááááá no to je ... fu fu fu fu fu .... dýchaj
TCSSSSSSS TO CO JE ZA VYBER???!!!! to su najnepritazlivejsie povolania!!! najpritazlivejsie je hasic!!! alebo policajt mlady, alebo pilot, ci mlady vypracovany robotnik..aj hudobnik...a nie daky posraty ekonom!! to pisal asi daky chalan tuto anketu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
Takže asi aj upratovač ako povolanie bude prakticky ekvivalentné podnikateľovi, existujú predsa aj upratovacie firmy ...
Skvelé povolanie. Takzvaný vyrábač peňazí.
@33 veľa telku pozeráš
a ešte požiarnici hmm
» www.edopter.com/images_user/ide...
ale aj toto by bol ideal - penaze ma a pokoj od neho tiez, ked ho vystrelia
no tento má fakt silný sexappeal
Devy a čo tak študent, opravár motoriek a áut, príležitostný stavbár a sťahovák, romantik, niekedy šialenec a malé dieťa - to pekne všetko v jednom?
@43 najsexi kombinácia
a apropo ten hasič je šupový, no nasmial som sa na ňom veľmi. Taký echtovný hasič, ako sa patrí, aj hrb má na vodu... len niekde inde, ako ťavy
No to uz je len predstava o informatikoch!
Som urazeny!
ale čo sa týka finančnej stránky je to jedno..hlavne nech dobre zarába..
@Quimby ja mám takého geeka doma ale neboj, sú aj výnimky
este ze vynimka potvrdzuje pravidlo
presne ako hovoris..