@66janica6@33 tak tebe je tu smutno? Stačí povedať a o zábavu sa tu pár ľudí vie postarať. Btw. A ako ti to vibruje...? Bzz bzz bzz alebo bzzzzzzzzz alebo vr vr vr alebo.....
Bz bz bz? Čožeeee? To je krásne zvonenie, kedysi som ho mal aj ja, predstav si. Musíš mať ale dobré uši? Alebo nosiť mobil vo vrecku a cítíť príjemný pocit, že ti niekto volá, však?
Uz niekolko rokov mam Evanecsence - Going Under....ta teta hned od zaciatku krici a ja vdaka tomu pocujem ze ma niekto otravuje nezmyselnym telefonatom...
vseobecne na vsetky kontakty mam zvucku Dr Housa ale na urcitych ludi mam specificke zvonenie lebo sa s nimi stale prezvanam alebo volam a aby som vedela kto je kto a na menej vyznamnych tak na nich mam to Dr Housea ako som spominala
momentalne mam ako crrrn crrrrn zvonenie jedno midko z nazvom Black Eyed Peas - I Gotta Feeling ale idem asi prejst na Black Eyed Peas - Meet Me Halfway ale to sa este uvidiii.
@66janica6@88 Akože malý? Ja a malý? Ja som veľký! A všade....
Už som myslel, že nech sme bohatí my dvaja, heh... takže štát, aha. No snažím sa makať ako sa dá, len furt niekto v tej vláde nado mnou to rozkráda. Ale máš pravdu, načo nadávať na druhých, treba sebakriticky pridať v práci, aby to tam tí hore nestíhali tunelovať. Preto dnes potiahnem v práci 24 hodín, díky za otvorenie mojich zaslepených očí.
@Stage ale no prestan ved toto je slusne forum sa to tu zvrhne a co potom? ...tak pracuj sak...a 24 hodin? podla mna mas na viac ...hento je pre zaciatocnikov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
129 komentov
toto je hlavne a este jedno specialne na par kamaratov
pekny vyber tiez som mal dlho...
a chcel som sem dať saosin-seven years
Zdob si zdub - DJ Vasili
Bz bz bz? Čožeeee? To je krásne zvonenie, kedysi som ho mal aj ja, predstav si. Musíš mať ale dobré uši? Alebo nosiť mobil vo vrecku a cítíť príjemný pocit, že ti niekto volá, však?
Ty ho cítiš? Nosom? To musí byť nejaký nový typ. SE, Nokia alebo Sám sung?
Inak, nie je milé ako medzi riadkami nášho rozhovoru ľudia píšu tie názvy kapiel a pesničiek? Pripadajú mi ako veľký zbor za nejakými dvomi sólistami.
Depeche Mode- Question of time
a ako sms Metallica - solo z Unforgiven III
dobry vyber
si pis
odkedy ti ja schvalujem zvonenia?
našťastie nie dlho
Áno, citliví ľudia majú proste zapnuté vibračné zvonenie - to je poučenie z tejto diskusie. Končím, utekám.... Nechám chvíľu vyniknúť zbor.
Už som myslel, že nech sme bohatí my dvaja, heh... takže štát, aha. No snažím sa makať ako sa dá, len furt niekto v tej vláde nado mnou to rozkráda. Ale máš pravdu, načo nadávať na druhých, treba sebakriticky pridať v práci, aby to tam tí hore nestíhali tunelovať. Preto dnes potiahnem v práci 24 hodín, díky za otvorenie mojich zaslepených očí.
som aj bang bang dy grimaso
2- » www.birdz.sk/forum/ake-zvone...
3- » www.birdz.sk/forum/serus-lud...
4- » www.birdz.sk/forum/co-mate-a...
5- » www.birdz.sk/forum/zvonenie-...
6- » www.birdz.sk/forum/vase-zvon...
7- » www.birdz.sk/forum/ake-mate-...
moje zvonenie je peter nagy-frajery