@bison Tak si to rovno píš toho smajla za testy, diplomovky, bakalárku, aj doktorantskú prácu a podpis aby bolo jasné, že už teraz držíš čestný titul z kokotológie
Kačacie je delikatesa Veľmi chutná je aj divina, ale mala som ju len pár krát v živote. Z takých bežných mám ale najradšej morčacie a pečené kura. Ryby mám tiež veľmi rada, ale najmä také že udenáča, lososa, tuniaka... Bravčové a hovädzie až tak nejedávam, ale tiež môžu byť chutne spravené. Morské príšery nejedávam. A vyslovene neznášam jahňacie.
Ale králičie a zajačie mäso, zajačiu polievku ani nič podobné (by) som do úst nikdy nedala. Kvôli môjmu králičkovi, ktorý zahynul, keď som bola malá. Je to proste citové puto a je kľudne možné, že ak by som také puto mala trebárs s kuraťom, tak by som sa vyhýbala kuraciemu a podobne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
kuracie jem bežne
kačacie a morčacie sa bojím jesť
a ryby mi brutálne nechutia, ale snažím sa to jesť
OMG...
@1 , @5 , @1 1, @1 3 a to že tu nadávaš jak .... to nie si potom hriešnik? daj sa liečiť
Ako je v @15 načo je tam ten smajlík?
Ach...
Ved nadávka je len slovo omg...
Ty kokot omg...
Kokot...
Picus...
a ináč to nejako nerozlišujem prehnane.
Vole vsak ty nepíses nič a picujes, omg...
Kam ten svet speje...
A ja že neviem vymyslieť niečo nové...
Tvl ..
"si si vsimol ze toto tinedzerske forum?" Tvl ty vies co píses?
O.O
@qwedsayxc hej viem co sa o tebe povedat neda
ale najradšej mám asi morské debiliny typu krevetky a tak.
Ešte dobre, že to tu (dúfam) nečíta alpynus
najradšej mám hovädzie, soba, lososa, kačenu.