@etelnair ved ja som si toho uplne vedoma... citala som o diplomatoch v tych krajinach nafasujem pistolku dake obrnene auto a musim sa zmierit s tym ze mi vo dvore budu vybuchovat bomby
architekt a designer nábytku... tlačiť ľuďom moje zvrátené predstavy o ideálnom bývaní a brať za to nechutne veľa peňazí, to by bolo ono šialený som na to až dosť, ale žiaľ nemám na to predpoklady. Niečo trochu vo mne je, ale nie tak veľa ako je treba. Nevadí, aj tak už mám celkom dobrú predstavu kde môžem využiť tú trochu kreativity
@etelnair nie!! na ten so sobmi!!!! jezisi co ti poviem! som si bola dat urobit studentsku kartu ako zlavu na vlaky a busy a dava sa tam peciatka proste ze blablabla jyväskylä a mne ju dali tak kokotne ze mam na tej fotke cez CELE CELO vytlacene jyväskylä! vyzeram ako z vaznice (ta peciatka ma ist origos samozrejme niekam vedla a urcite nie cez fotku
@etelnair vstaliban idem ti dat sofistikovanu odpoved!! pretoze toto je jedina vec ktora ma napada o ktorej viem ze ma bude naplnat bavit a ktoru robit chcem pretoze prinasa nieco spolocnosti politike mne ako takej a takisto aj najobycajnejsim ludom okolo mna. potom tam samozrejme preberiem nadvladu zostavim si vlastnu armadu bude tretia svetova a nikuska bude vodca sveta!! (a ty moj dvorny saso! )
@etelnair viac menej pravidelne skuciac na gauci realne zvazujem operaciu kde si dam vsetok ten bordel ktory ma len boli vybrat potom budu aj zvodne fuziky
@etelnair ale ty si hrozny debil (a nevies ako to boli teraz by som sa ti rada zacala vyhrzat ale nemam cim....ja ta vystopujem omamim a unesiem na tu chatu!!
Reformátorka vzdelávacieho systému (rozumej: budem cestovať po svetových školách, rozvaľovať sa v zadnej lavici, hrať Bubble Shooter /so zvukom/ na notebooku, napchávať sa a diaľkovo koordinovať svoj drogový kartel, zatiaľčo decká v uniformách sedia na ritiach a čučia do steny, potom decká aj pedagógov zdrbem po čiernu zem a nechám si za to zaplatiť).
Až ma to omrzí, tak drogová magnátka, odborná poradkyňa vo filmovom priemysle, vrchná miešateľka maglajzu pre výrobcov kozmetiky, autorka populárno-náučnej literatúry, bojovníčka za práva homosexuálov na voľnej nohe..
alebo letuška lebo somz istila že by ma strašne bavilo cestovať a spoznávať všeliake krajiny akorát s vysokou pravdepodobnosťou nespĺňam výškové parametre
- sound engineer (človek, ktorému do štúdia nabehne kapela... a on maká na tom, aby mala do mesiaca-dvoch vonku album... čo znamená nahrať, zmiešať, zmastrovať... a pomôcť s produkciou ak treba)
- producent (hudobný samozrejme
- DJ (skôr ako koníček a menšia brigádka popri tom všetkom)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
80 komentov
hey hey i wanna be a rockstar!!!
@perkele ja ta budem podporovat vo vsetkom
Inak nositeľka Nobelovej ceny za čokoľvek.
Zakladateľka nového svetového náboženstva.
Učiteľka nemčiny vo Fínsku.
Kaderníčka tých najňuňuvlasov, aké sa kde vyskytnú.
Mäsiarka.
Kanibal. (dobre, toto nie je povolanie, ale tak
Babka korenárka.
Vyberte si
Až ma to omrzí, tak drogová magnátka, odborná poradkyňa vo filmovom priemysle, vrchná miešateľka maglajzu pre výrobcov kozmetiky, autorka populárno-náučnej literatúry, bojovníčka za práva homosexuálov na voľnej nohe..
alebo letuška lebo somz istila že by ma strašne bavilo cestovať a spoznávať všeliake krajiny akorát s vysokou pravdepodobnosťou nespĺňam výškové parametre
alebo len doktorka
ale ked mi vyjde ta geografia ktoru planujem, budem tiez rada
- producent (hudobný samozrejme
- DJ (skôr ako koníček a menšia brigádka popri tom všetkom)
@lilnicole keby sa tvoje a moje splnilo boli by sme isto kolegovia