tiez mi bohvieako nechuti jest..tak ale ked nie je nic ine, tak aj varene zjem..ale inak zmrzlina, sladkosti, oblozene chleby, hranolky, salaty, ovocie a podobne lakotiny
@0mega1 ver ze len podla fotiek. ja sa chcem buchat o ramik s tymi chalanmi celkom suhlasim moj vysneny ideal ma 185cm a 90kg ale kebyze ma 65 aj tak bude vyzerat dobre. chlap vyzera vzdy dobre. chcem byt chlap
@kaylee vseobecne pri chalanoch by to malo byt tak ze sa odpocitava 100-ka od vysky.. resp.. 185-100=85 co je cca priemer (+- uz je jedno, ak viac do svalov, tak je to poztivne +).. a u bab je to este urcite percento..
ale je hranica kedy je baba proste pekna (ty si) a potom kedy je vychudnuta a je jednoducho povedane hnusna..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
Ale keď už, tak langoše sa mi asi najmenej hnusia.
@exonr to by som si s tebou hned vymenil ,ze by som lahko vedel chudnut a tazko priberat
ja uz dost dlho nasadzujem tukovo-sacharidovu dietu, ale stale sa drzim na tych 63-5 kg holt rychlemu metabolizmu...
Napchávam sa len zmrzlinou, ovocím a sladkosťami!
Zato, vychudnuty chalan je nechutny..
ale je hranica kedy je baba proste pekna (ty si) a potom kedy je vychudnuta a je jednoducho povedane hnusna..
A nechci byt chlap zeny su uzasne stvorenia
a co si budeme klamat byt chlap mozem naozaj len CHCIET
ale mne nechutí nikdy a nie len v lete