rozmýšľam, či autor v ankete napísal svoj rebríček obľúbenosti alebo to bola len náhodná postupnosť ? .... za mna to je horalka, mila, indiánky... ale v skúškovom mi je úplne jedno, čo to je...vtedy žerem všetko, čo je sladké
viacere z nich ale horalky su asi naj ale ja toto berem ako politanky ne ako keksy . keksy su podla mna bebe,disko,oreo,polomacane a podobne no a s toho mam najrdsej to disko
@cobra a to sú aké čokolády? ja s tebou súhlasím, máš úplnú pravdu, len je škoda, že naše média nemajú záujem aj takéto dôležité témy zverejňovať, aby aj širšia verejnosť a starší ľudia boli oboznámení a druhá vec, že potravinársky priemysel musí robiť biznis a mať veľké zisky...
@Debby123@cobra to akoze v sladkostiach musi byt palmovy olej ci ako ? preco tam medavaju iny ?
@Meaning_fullness u nas ne ale inak aj u nas sa povie kekse ne keksy a to mi moc nepomohlo kedze sa to zobrazilo uz hotove ten smajlik ale to si asi naschval urobil tak ze ? ale uz asi viem lebo @Sanik2 ich sem pisal a jeden sa mu nezobrazil vedel som ze thumbs tam ma byt zatvorka
@Jozef585 takze Jozko keksy a kokotiny ! ale cibulu doma nema v byte !
@debby123 aké sú to čokoladý? no veď také, ktoré nemajú pridaný palmový olej, čo na tom nechápeš? čítať snáď vieš, tak si tú čokoládu otoč a prečítaj si čo obsahuje
@cobra presneeeeeeeeee! ja už študujem každý keksík každú čokoládu každú blbosť v obchodoch a nakupujem asi hodinu vždy inak ale veľa druhov potravín, od ktorých som to nečakala, obsahuje PO a zas naopak, tam kde som čakala že bude, tak nie je
@cobra ako nerob sa najmudrejší, ja som ťa pochopila, ale ty si nepochopil, že myslím konkrétnu značku čokolády? ale už ma to ani nezaujíma, ked si taký milý..
@torpedo08 nie nemusí, ale žial je, a to nie len v sladkostiach, aj v mnohých iných výrovbkoch, nie je zdravý, pretože obsahuje nasýtené mastné kyseliny ( upchávaju cievy, infarkty ), okrem toho sa ničia aj pralesy kvoli tomu, je o tom veľa na internete, nájdi si info, ktoré teba priamo zaujímajú a dotýkajú sa ťa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
@Meaning_fullness u nas ne ale inak aj u nas sa povie kekse ne keksy a to mi moc nepomohlo kedze sa to zobrazilo uz hotove ten smajlik ale to si asi naschval urobil tak ze ? ale uz asi viem lebo @Sanik2 ich sem pisal a jeden sa mu nezobrazil vedel som ze thumbs tam ma byt zatvorka
@Jozef585 takze Jozko keksy a kokotiny ! ale cibulu doma nema v byte !
@piter09 nj vsade sa to vola inak