@sasuke hmm ja ani nepreferujem veľmi knihy, furt, keď začnem čítať, ma to zláka radšej počúvať hudbu, ale keď tak, tak niečo na štýl Harryho Pottera ale najčastejšie asi čítam veci krátkeho rozsahu na tejto stránke
@georg21 nie nie ty si to pochopil správne ja som dúfala že vynecháte školu a všetko s tým súvisiace lebo to je niečo väčšinou nedobrovolné, a napíšete čo sami vlastnou iniciatívou by ste si prečítali pretože sa mi zdá že by ľudia v dnešnej dobe použili knihy skôr na kúrenie ako študovanie
@vanchovi konečne poznám chalana čo číta Coelha vždy ked sa niekoho opýtam tak mi odpovie otázkou "Ko-čo ?" vdaka ti
@georg21 ja mám skúsenosti že čítajú len to čo musia :/ a viac, väčším rozhľadom a nadobúdaním vedomostí a inteligencie sa nezaoberajú :/ inak chalan a romány, to už mám ja dávno za sebou prekvapuješ ma
Mimo školy najradšej čítam niečo, čo ma zaujíma. Snaha spraviť si prehľad vo svetovej aj domácej literatúre je nestihnuteľná, pomimo to už asi 6 rokov s veľkými pauzami mám rozčítanú a stále sa vraciam ku Golemanovej Emocionálnej inteligencii (nenašla som pre to kategóriu; v podstate asi všeobecne náučná lit.), kedysi som sa snažila orientovať v kaligrafii (asi tiež náučná), môžem encyklopédie; biológiu.. Trošičku filozofie, čosi z psychológie.
Pod ktorú kategóriu sa Ti to tam mám anketovo zaradiť?
prevazne fantastika....fantasy(G.R.R.Martin, J.R.R.Tolkien, R.A.Salvatore) Sci-fi(Heinleim, Zelazny) Horror(Lovecraft, Poe, King) ale aj goticky horror a fantastika 18.-19. stor. (Wilde - Portret Doriana Graya, Stoker atd)
Vsetky 3 diely Eragona, Pana Prstenov, Stoparov sprievodca po galaxii a pod....skvele su aj rozhodne klasiky, ako Tarzan, Hlava XXII, Robinson Crusoe obe knihy...
@night prepáč že ma ako prvé napadli oblasti ktorým sa venujem ja a nevyšlo mi miesto na tvoje ITčko a kludne podoplňaj aj iné oblasti ktorým sa naplno venuješ budem len rada
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
inac skvele moznosti si tam dala, chod sa radsej nejak nechutne fotit
niekedy som mal velmi rad fantasy,napr Harry Potter, Artemis Fowl
Mladí dospelí čítajú myslím celkom dosť, deti v puberte menej.
@georg21 ja mám skúsenosti že čítajú len to čo musia :/ a viac, väčším rozhľadom a nadobúdaním vedomostí a inteligencie sa nezaoberajú :/ inak chalan a romány, to už mám ja dávno za sebou prekvapuješ ma
No to je trošku zložitejší problém, napr. nemajú často nejaký cieľ, jasný smer cesty, blúdia a nenachádzajú.
Najradšej psychológiu.
A vynechala si samozrejme obidve. Vidno, že ti fóra "idú" rovnako, ako fotky.
Pod ktorú kategóriu sa Ti to tam mám anketovo zaradiť?
- Čítam knihy od D. Browna, S. Kinga...
- Knihy od Stokera, Brontëových, Wilda a pod.
- Poviedky od Lovecrafta
- Občas historické romány (M. Moran, S. J. Parrisová)
- a veľa veľa odbornej literatúry (fyzika, matematika)
- a milujem knihy od C. R. Zafóna
a ešte milión iných... len už neviem, kam to zaradiť..
a o výtvarnom umení
pche.