@blacktears ten to zoškrabáva z ondra a este som zabudla, ze taky deadlyliving moze po tebe este valcovat. krasne... ved my mame normalne pasovu vyrobu len ta svina @hnisavica dostane vsetko skoro nove!
podľa toho, čo každý berie za značku. niektoré baby povedia, že aj zara je značková, alebo terranova.. a milujem, keď niekto povie, že kenvelo je značka.. no konec čisté handry.. značkové veci, by mali byť kvalitné.. u mňa značka je TH, športové veci od puma a nike... to je asi tak všetko... značky ako gucci a pod si nemôžem dovoliť... takže väčšinou nosím veci z čínskeho. ale športové veci mám všetky značkové... aj tak sú z číny lol
@blacktears po ZAHRADE! vies, aky je rozdiel medzi zahradou a dvorom? na dvore ta mozu vidiet susedia z okna, pricom v zahrade ta mozu vidiet len susedia, ktori su v zahrade a ked si zohladnime fakt, ze dnes sa nikomu robit nechce.... @deadlyliving sa urcite potesi, ze ma s kym behat nahy po prirode
new yorker a take..to je asi taky stred ne ? a inak tenisky mam znackove ..sry botasky jak vvsetci na birdzi pouzivaju..nechapem preco.. zas je birdz nieicim vynimocny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
No značkové by som to tiež nenazval, kedže ja za značku považujem niečo iné...
máločo z číňaka,teda,skoro nič...ponožky akurát..
Nič proti číňanom a ľudom, ktorí tam nakupujú, ale ja by som nemohla chodiť napr. po škole s vecami od číňana
su to zachovale kusky... este po starsich generaciach, pripadne po inych z nasej brandže
čo ale najviac neznesiem, sú fejky.
@17 minule si nevyzeral velmi dobre v tej mojej podprsenke po starej mame, ktoru ukradla susedovej koze.
nepotrebujem míňať kopu prachov na to, aby som sa cítila netuctovo (a pritom tí "značkáči" sú všetci na jedno kopyto
a ja som si isty, ze tym bude uplne nadseny