nejaké tie ideály a snové predstavy o spokojnosti mám, čiže sa pokúsim ich zrealizovať a to je celé veď, o tom je život
nejaké matérie nadobudnúť a hlbšie väzby s ľuďmi
a potom tie abstraktnosti všelijaké, informácie, vedomosti, skúsenosti a zážitky ktoré sa viažu k väzbám a abstraktnostiam
Ich je veľa Z hľadiska krátkodobých si kúpiť iné auto, kúpiť motorku na leto, zaobstarať dovolenku a plnohodnotne žiť život. Z hľadiska dlhodobých je to hľadanie šťastia v pravej láske, ustabilizovať príjem, postaviť si dom, založiť rodinku, mať milujúcu ženu+deti, robiť niečo prospešné pre druhých.
Iná alternatíva je odísť s niekym do cudziny (Kanada, Nový Zéland,..) a začať nový život úplne od začiatku.
Alebo niekde mimo civilizácie, prípadne humanitárna pomoc.
Je veľa možností a nakoniec si človek časom uvedomí, že robí niečo úplne iné ako si predstavoval...
V prvom rade si chcem urobiť školu v druhom rade si s mužíčkom urobíme manželstvo a v treťom rade si s mužíčkom urobíme bejby a potom .. hmm potom už len budeme žiť a chodiť na dovolenky ktoré budeme dlho do predu plánovať.
To je asi aj všetko. Môj plán je mať usporiadaný život s úsmevom na ksichte.
Byť šťastnou a zaspávať s pocitom, že aj ľudia, s ktorými žijem a ktorí ma majú radi, sú tiež šťastní..P.S. Chcem precestovať celý svet, vidieť 7 divov sveta a navštíviť každé známe hlavné mesto sveta
byť šťastná, vidieť toho čo najviac, písať veľa, tak aby ľudia mali pocit, že keď moje články čítajú, tak že im to dáva niečo do života. mať malý podkrovný byt, vstávať o deviatej ráno, zaspávať na ramene niekoho, a tak no.
Chcem byť zverolekárka,cestovať,bývat v Paríži,pomáhať luďom,napísať knihu,vytvoriť útulok...Pomócť proti týraniu zvierat a šikanovaniu detí,naučiť si vážiť seba , svoju rodinu a okolie..Chcem niekomu zachrániť život..cestovať do vesmíru a mať milujúceho manžela a adoptovaného synčeka..Chcem pomáhať chudobným a sociálne slabším,aby aj tí videli a vedeli že život je krásny,aj keď to tak na prvý pohlad nevyzerá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
nejaké matérie nadobudnúť a hlbšie väzby s ľuďmi
a potom tie abstraktnosti všelijaké, informácie, vedomosti, skúsenosti a zážitky ktoré sa viažu k väzbám a abstraktnostiam
Iná alternatíva je odísť s niekym do cudziny (Kanada, Nový Zéland,..) a začať nový život úplne od začiatku.
Alebo niekde mimo civilizácie, prípadne humanitárna pomoc.
Je veľa možností a nakoniec si človek časom uvedomí, že robí niečo úplne iné ako si predstavoval...
a jedneho dna az si dost zarobim chcem si kupit stvorkolku....
a momentalne viac planov naozaj nemam
a depresiovat
To je asi aj všetko. Môj plán je mať usporiadaný život s úsmevom na ksichte.
cestovať veľa a všade a čítať.