Máme doma jednu sliepku. Má celý kurín sama pre seba. Ten pozostáva zo spoločenskej miestnosti, z miestnosti na spanie a z vonkajšej oddychovo-rekreačnej časti. Aby nebola úplne sociálne izolovaná (keďže je v celom kuríne sama), má k dispozícii možnosť "cezplotnej" komunikácie so susedovie slepicami. Jej celodenný program pozostáva z kŕmenia a občasnej prechádzky v priestoroch kurína. Spávať chodí pomerne zavčasu. Medzi jej záľuby patrí ochutnávanie najnovších druhov zrna a súťaž "Ktorá slepica vyletí najvyššie". Z povahových čŕt ju najlepšie vystihuje slovo nenápadnosť. Väčšinou sa drží v ústraní a kotkodáka len výnimočne, čo potvrdzujú aj jej priateľky.
@Katka25 áno to mám doma to je taký maličký domáci len do klietky.. Tak si zožeň jedného tiež na domov, či nemožeš? zajovia sú vraj dokonca veľmi dobrý antistresový liek
@leiasolo ak by som mala byt niekedy sliepkou, tak jedine tou vasou, aby som mala dostatok priestoru nikto by sa do mna nestaral a dufam ze by ma nechceli ani zjest.
@Arwenxy@31 Tá naša sliepka sa jesť nebude. Ona už je taká veteránka a my ju berieme ako člena rodiny. Niekto má psa... My zasa sliepku!
Ale myslím, že bude dosť rozmaznaná a tým, že sa všetka pozornosť strháva len na ňu, tak sa stáva aj trochu povýšeneckou a arogantnou. Keď raz náhodou pribudnú kurence do kurína, tak ona bude taká autorita medzi nimi.
no ja mám doma 2 psíky... ale na dvore živíme aj sliepky, kačky, rybky v jazierku, potkany sa u nás na dvore tiež sem-tam mihnú... a líška nám behá po záhrade... ale úplen domové zvieratko je len .... » www.birdz.sk/webka/waleri/fo...
@Katka25 fúha no neivem akého máte psa... ale pokial je vychovaný a nenásilný tak by sa mali skamarátiť, dosť ľudí má pokope zajaca a psa a normálne aj spávaju spolu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
» www.birdz.sk/webka/athelasil...
Najradšej z nich mám mačku (ako inak) a slepičky
Ale myslím, že bude dosť rozmaznaná a tým, že sa všetka pozornosť strháva len na ňu, tak sa stáva aj trochu povýšeneckou a arogantnou. Keď raz náhodou pribudnú kurence do kurína, tak ona bude taká autorita medzi nimi.
takže teoreticky to vyzerá nádejne...