Hladala som po sieti inzeraty typu praca na doma cez internet a na pc. Ponuky sa mi zdaju tajomne, podozrive a nechcem spravit chybu. Preto sa pytam Vás ake mate s podobnými ponukami skusenosti ? Su to len obycajne odrby alebo sa da na tom naozaj aspon tr
Zalezi od toho o co ide.. Ak ide o citanie mailov, pripadne o klikanie na reklamy tak to niekedy nebyva odrb, ale velke peniaze od toho necakaj. Ak chces mat realne peniaze, tak chod normalne pracovat.
nerob to .. áno bývajú tam aj odrby a celkom dosť ak sa v tom nevyznáš (prvý registračný poplatok a podobne) to sú odrby ..väčšinou ..ako vraví človek hore, choj pracovať normálne ako brigádičku, dáku výpomoc, niekde kde si fyzicky prítomná a máš to niečím podložené
práve takú brigádu mám.. ale zatiaľ som len vo fáze, že sa mi ozvú podľa mojich výsledkov či môžem vôbec pokračovať.. ale inak je to dosť mizerne platené..
Povacsinou su to odrby alebo mizerne platene prace typu prepis hentych 300 listov a dostanes 7,5€ a podobne...ziskat si pracu na doma je dost tazke podla mna ak nie si webdesigner alebo podobne zameranie kde fakt staci ten PC.
tak uz par krat som si nasiel nieco cez profesiu a bolo to v pohode, ale raz som nasiel len tak na nete a to nebolo gut uz od zaciatku mi to pripadalo ako o.rb tak som to nezobral...v poslednej dobe sa tazko najde slusna brigada a hlavne taka co cloveka bavi, ja som malkal v PC servise hurikaan tam ma to bavilo lenze si cenia ludi na 1E/h plus provizie za urobene kompy a clovek tam pomali nic nezarobil za mesiac max tak 200E
hmm.. nie zle , som spokojny aj ked sa to neda porovnat s pracov ked sa mozes stretnut s manazerom alebo dalsimi ludmi s tymu... predsa len osobny kontakt je osobny a casto sa da vysvetlit viac veci ako len emailom napriklad...
ak pracujes na projekte sam(a) tak je to o inom lebo mas deadline a vies si pracu rozlozit ako to vyhovuje.
Zdravím. Ak by ste mali záujem vytvoriť si pasívny alebo aj aktívny príjem, mám pre vás príležitosť. Ide o dynamicky rastúcu legálnu spoločnosť FutureNet, ktorá je tu už viac ako 4 roky a má už viac ako 5 miliónov užívateľov. Za rok 2018 mala výnos 1,3 miliardy dolárov. Registrácia je bezplatná. Príjem si môžte začať budovať aj bez vkladu, ale to je veľmi pomalé. S investíciou môžte začať už od 10 $ čo je ozaj malá čiastka. Spoločnosť má taktiež svoj odmeňovací systém, tak aby to bolo výhodné pre každého. Jednoducho skvelý biznis pre každého. Ak chcete viac informácií, tak píšte na email, rád vám ukážem ako to funguje. - martin.hetflajs24@gmail.com
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
normalnu pracu by som uz mala aj 5x le koly tomuto nasmu vyjebanemu statnemu sysemu musim cakat, to mas tak ked chces pracovat
ak pracujes na projekte sam(a) tak je to o inom lebo mas deadline a vies si pracu rozlozit ako to vyhovuje.
pripravené :
Dostanete od nás presne taký affiliate web, ktorý vidíte* na » dobry-zarobok-
on-line.bmoney.eu/ ( ...a po aktivácii zdarma ďalšie domény - pre všetky krajiny
zainteresované v programe GAFF.eu ).
* Alebo si vyberiete z množstva iných, zaujímavých šablón. Web máte po registrácii
kompletný, môžete zarábať hneď !
Z predaja v jednotlivých affiliate e-shopoch na Vašom affiliate webe dostanete
provízie z nákupov návšteníkov webu na Váš účet. Dokonca aj z púhych preklikov
na vybrané e-shopy ! Odporučíte nás podľa návodu a zarobíte ďalšie peniaze.
takZE toto mi prislo dnes NA maIL co vy na to ?