Svojich rodičov neberiem ako svojich najlepších priateľov, nemám s nimi úžasný kamarátsky vzťah, je o vzájomnom rešpektovaní sa a pomoci sebe navzájom. V skratke.
s mamu vychádzam v celku dobre akurát že jej prílišná obava o mna dokáže vyvolať pár "výmen názorov" a ešte aj neustále kontrolovanie mojich osobnych veci..
otca nemam s mamou mam no asi v pohode ale nevidime sa lebo ja som v blave ona doma myslim ze by sme si zacali asi liezt na nervy ak by sme boli spolu na dlhsie..
tak s otcom nie zle teda vôbec nie zle ale neni moc o čom kecať ale mám ho rád a mamama mno tak nemôžem sa sťažovať zlatá ženksá lae nasrať ju je nebezpečné a občas sa správa ako puberťáčka ale inú mamu nemuám a ani mať nechcem lebo je super
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Svojich rodičov neberiem ako svojich najlepších priateľov, nemám s nimi úžasný kamarátsky vzťah, je o vzájomnom rešpektovaní sa a pomoci sebe navzájom. V skratke.
moj otec=nezájem,tak ako on o mňa záujem nemá