Aké meno by ste dali svojmu dieťaťu?Aj chlapec,aj dievča
Inšpirovala ma moja 5-ročná sestra ktorá chce mať dievčatko s menom Múmijka (odvodené od múmia).Brutálne sa jej to páči a obávam sa že to myslí vážne...takto zhovadiť dieťa
fiha..myslim,ze ju to prejde este, kym vyrastie.. mne sa mena pacia emma a alexander..ale neviem,ci b som ich detom dala.. este sa vlastne deti mat nechystam, tak mam dost casu premyslat, ked to bude aktualne
ach jezisikristepanenanebi ked som videl prispevok cislo @2 tak ... radcej mu dam mumijka taketo mena davaju svojim deckam cigani...ze Vivien alebo Gretchen,a chlapcovi Nikolas
Ak by som mala deti teraz tak by som im asi dala meno Nina, Nataša, a chalanovi??? to je hosie.. co ja viem mne sa vzdy pacil Zacharias xD ale to by som ziadnemu dietatu nespravila...ale paci sa mi Roman, Oliver, Ondrej...ale ten Roman najviac...
Pre dievča: Narcisa (Smrtelene važne , AleXandra alebo Nikola...A pre chalana AleXander alebo TomÁš...Chcela som Aj JakuBa ale keby ste poznali mojho spolužiaka prešlo by vás to... A deti sa nechystam mať...stačia mi surodenci...
pre chlapca...Adrian(ale nie Aďo),Dominik,Jakub,Lukáš,Martin(ale nie Maťo),Tomáš...
ale best of je... Thomas,Roman,Andreas...
pre dievča...Adriana(ale nie Aďa),Daniela,Dominika,Karolína,Laura,Linda,Marianna(ale nie Maja ani Marika),Simona a Vanda...
No vážne vždy som sa chcela volat Narcisa A čo z toho???Aj tak sa volám Veronika...:/ Narcisa je aspon Originalne..nádherne a extravagantne meno...A hlavne nikoho s tym menom nepoznam Takže Narcis je aspon pre mna naj meno pre dievčatko...
@nic00lq4 nehovorím že to nieje originálne a dokonca pekné ale...vyrastie z nej narcis proste keď to vidím nič iné mi nenapadne ako človek-narcis v ženskom prevedení
Čo tak...Tulipánka? Pivónia? Alebooo...Gladiola?
Smiať??? Nech skúsia ja im dam...Ked zisti, že ma neobyčajne meno bude na neho hrda... a nie otrepane ako všetky tie meno ako ominika,Veronika,Barbora,Viktoria a tak dalej...trz si nespomeniem JA som Za RuŽiČkoVy Ker...
Môj brat chcel kedysi dať bračekovi meno Rytier alebo Zbrojnoš, Kráľ a také a ja by som dala... no chlapcovi asi Lukáš alebo Patrik a dievčaťu... hmmm... Dominika?
ja by som dala holke meno valentina,alebo Nela,Ema...a chalanovi uf to neviem,asi Mišo alebo Maťo,Lukás..alebo Elyes (arabske muzske meno,vzdy sa mi pacilo
chlapec Jeffree alebo Jeremy a dievca neviem..... to sa este domysli,ale tak no o 9 rokov budeme mat s mojim manzelom chlapca a bude to maly blondavy hardcore punker
no pre chlapca uz od malicka ADAM .. ale aj jakub je pekne .. kubik .... a pre dievca urcite LAURA .. tak by so msa chcelavolat aj ja .. mohlo nejak mamku osvietit ked mi meno vyberala :_D
vybrat meno pre dieta bude naozaj tazke mne sa velmi paci pre dievca salome alebo samanta ale
neviem ci by som dala dietatu meno ktore nie je v kalendari a pre chlapca asi typicke slovenske tomas alebo adam
neviem dievca asi Timea alebo Barbora a chalan..... nad tym som fest rozmyslala lebo mne sa nejako extra ziadne meno nepaci chlapcenske... takze bud by som to zabila tym ze by som dala po otcovi alebo Rasto...Matus ? :d... neviem mne take hlupe napadaju chalanske
ja by som chlapcovi dal meno Svätopluk, Mojmír, Pribina a dievčatku no to neviem ja nechcem dievča... bude mať 15 a už bude chceť mať dakeho chalana boha pošlem na ňu súkromného detektíva nech ju stráži...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
79 komentov
ale best of je... Thomas,Roman,Andreas...
pre dievča...Adriana(ale nie Aďa),Daniela,Dominika,Karolína,Laura,Linda,Marianna(ale nie Maja ani Marika),Simona a Vanda...
No vážne vždy som sa chcela volat Narcisa A čo z toho???Aj tak sa volám Veronika...:/ Narcisa je aspon Originalne..nádherne a extravagantne meno...A hlavne nikoho s tym menom nepoznam Takže Narcis je aspon pre mna naj meno pre dievčatko...
Ale našťastie nikdy nebudem mať deti
dievca - penny
Čo tak...Tulipánka? Pivónia? Alebooo...Gladiola?
Ja som tiež narcis, čiže to bude aj celkom logicke...No určite to jej rovno možem dať Gerebera alebo Prvosienka či Ružičkovy ker nemysliš???
Nezhodneme sa na Púpavke?
Smiať??? Nech skúsia ja im dam...Ked zisti, že ma neobyčajne meno bude na neho hrda... a nie otrepane ako všetky tie meno ako ominika,Veronika,Barbora,Viktoria a tak dalej...trz si nespomeniem JA som Za RuŽiČkoVy Ker...
dievča-Amélia..
syn Kristian
a pre chlapca Nikolas alebo Matúš...to je celkom v pohode..
chlapec-Leonard (a ešte sa uvidí, ako sa bude volať jeho otec možno bude aj po otcovi)
boY_Kristián alebo NIkolas...kks ja mam uz setko dopredu naplanowane..
a neviem, je Ema normalne v kalendari?
neviem ci by som dala dietatu meno ktore nie je v kalendari a pre chlapca asi typicke slovenske tomas alebo adam