Priezvisko nejaké pekné jednoduché, čo sa ťažko komolí, keď diktujete donáške. (to je fakt humorné, čo sú z priezviska schopní spraviť...) Síce by som prišla o tú srandu, ale aspoň by zahraniční nekrčili toľko čelami, keď sa to snažia prečítať.
@die Preco prepana blondina??? Ziadnu zuzanu blondinu nepoznam, a to ich poznam.. no... mozno aj 20
Ja mam za "umelecke" meno Sue van Landers, pod nim zvacsa pisem a potom este jedno meno ku istemu projektu mam Sanela Lucente. Ale realita je taka, ze vsetci ma aj tak oslovuju Alpanu a snad uz buduci rok si svoje priezvisko zmenim legalne
@flussica blond je uplne uzasna farba, ale nie spinavy ale take cisto ciste svetle blondave vlasy, kebyze nemam ja take hrozne vlasy ktorym sa nehodi ziadna farba tak sa dam prefarbit
@30@chidori poznám jednu scarlett a je slovenka a áno, je to krásne meno, takže konečne viem, ako sa bude volať moja dcéra (ak náhodou nebudem žiť na slovensku
a inak som nikdy neuvažovala, ako by som sa chcela volať. mám svoje meno aj priezvisko rada, lucia je síce dosť otrepané, ale stále lepšie ako zuzka, katka, majka...
Neviem, som zvyknutá na moje meno Rebeka A ešte sa mi páči Peťa, Ema, Michaela... ale zmeniť si meno nechcem, radšej by som si zmenila pohlavie! fakt, veď baby majú všetko horšie :/
s priezviskom som spokojná ale svoje meno by som určite chcela zmeniť aj keď kamoši a rodina si už nevedia predstaviť volať ma inak ako Miša proste sa mi to nepáči že Miša .. keď už tak oficiálne-Michaela.. ale strašne by som chcela byť Džuli (oficiálne sa to píše Julie) lenže odmietajú ma tak volať v poslednej dobe sa mi páči aj Kinga alebo Amy (Ejmi) ..
moje meno sa mi celkom páči....ale nemám ho rada, lebo v mojom okolí je veľa ľudí s tým menom...niekto zakričí Monika a neviem na ktorú kričia ale tak zvykla som si nemenila by som
@michaelisqa aj mňa hrozne sere, keď ma volajú Miša a najhoršie je, že tak sa volá aj susedkin pes , vždy ma mykne, keď idem domov zo školy a oni naňho vrieskajú, taký nepríjemný pocit, to má zvuk, ako keď zapínaš vysávač . A presne, neviem prečo nemôžu používať meno, čo je v kalendári .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
105 komentov
ale teraz by som chcela dake starodavne chlapcenske meno (a samozrejme byt chalan)
Priezvisko nejaké pekné jednoduché, čo sa ťažko komolí, keď diktujete donáške. (to je fakt humorné, čo sú z priezviska schopní spraviť...) Síce by som prišla o tú srandu, ale aspoň by zahraniční nekrčili toľko čelami, keď sa to snažia prečítať.
Veľa panovníkov sa tak volalo. =D
Ja chcem byt John Lennon...
Ja mam za "umelecke" meno Sue van Landers, pod nim zvacsa pisem a potom este jedno meno ku istemu projektu mam Sanela Lucente. Ale realita je taka, ze vsetci ma aj tak oslovuju Alpanu a snad uz buduci rok si svoje priezvisko zmenim legalne
alebo ešte Markéta/Paulína/Patrícia
ja bysom sa chcela volať Viola.. a kebyže si to skrítim tak by som bola Viola Ja..
ty to máš lepšie.
Jonatán Bu..s tým môžem ísť aj do telky, to mám rovno umelecké meno
a to v takých serialoch vela mien je dobrych aj Bart Bass sa mi lubilo tak nejake zvieratko pomenujem v buducnosti .. budem mat doma celu GG farmičku
ja budem pekne radšej Viola Ja ako nejaká domájová Doma Ja..
a pozdrav ma keď bdueš v telke ok, Jono?
normálne som tuším rusofil...........
ale som spokojný aj s tým čo mám.
a inak som nikdy neuvažovala, ako by som sa chcela volať. mám svoje meno aj priezvisko rada, lucia je síce dosť otrepané, ale stále lepšie ako zuzka, katka, majka...
a soňa je pekné meno
Tomáš Jedno
alebo
Tomáš Tak
alebo
Tomáš Problém
..meno sa mi celkom páči... až na pár zdrobnenín