Aké najbizarnejšie zvuky ste počuli od svojich susedov?
Námet na túto anketu sa vo mne prebudil dnes asi o osemnástej hodine, keď si náš skvelý sused opäť pustil hifi-vežu tak nahlas, že som si s ním mohla spievať Aničku Dušičku - má naozaj skvelý výber. Inak mám docela distingvované susedstvo, hoci občas zas
kedze byvam v dome (v radovej vystavbe) susedov moc nepocujem... ale s jednym, co sme zlepeny, tak sem tam, ked nahuci na decka, alebo ked hra na klavir, tak vtedy pocujem...
Hm, naj je asi občasné buchnutie, ktoré znie skoro ako keby sa chalani nad nami navzájom hádzali o zem... a hudba, ktorá ide až z vedľajšieho domu cez celú ulicu, za to by som vraždila.
A inak nechcem vedieť, aké najbizarnejšie zvuky počuli susedia.
keďže bývam medzi kostolom a cintorínom, tak by som sa asi posrala keby odtiaľ ide nejaký záhadný zvuk a tí ostatní sú v pohode až na ranné kikiríkanie kohúta alebo pílenie dreva :/
a jasné, susedia nad (č pod?) nami zvykli púšťavať dačo nepočúvateľné... po tom, ako pochopili, čo sa začne od nás v tých chvíľach ozývať, s tým prestali
Jedine na druhom byte, kde stále počuť zhora nejaké podivné zvuky,.. bývalý tvrdí, že je to vodná fajka, ale keď tak hlasno počuť vodnú fajku, tak potom nechcem vedieť, ako sú počuť iné veci....
keď si môj sused vypeká hip hop na plné pecky, ďalší susedia ako sa každý deň hádajú a v poslednom čase počujem (a to si myslím, že sa mi to už marí) ako jeden zo susedov stále vraví "Kukulienka(+dva krát to zopakuje), no ako?" DD
raz som sa zobudila na intenzivny orgazmus mojej susedy... alebo 40minutove prihovory jednej babky na prizemi z balkona o tom aky je zivot napicu a jak nenavidi tento barak a ze ked mala operaciu, preco ju radsej nezabili atd.. vselico zaujimave, v tychto starych panelakoch je pocut asi vsetko.. a hlavne na vecku, cez sachtu pocujem uplne krystalovo... rozne vykriky, bitky, atd...
ja mam najradsej ked ta stara samicka psicka pusti pracku o pol 11tej vecer a veselo si perie... p... a pritom je nezamestnana tak by kludne mohla prat aj cez den!!!!!
neviem či mám taký dobrý sluch ale počujem všetko čo sa deje v okolitých bytov, sused nad nami, chodí vždy v noci čúrať (počujem ako sa postaví z postele, ako im vrzgaju parkety, samotné čúranie a cestu späť...ruky si zrejme neumýva lebo to nepočujem) Potom počuť ako susedia spieva alebo plače- tieto dva zvuky sú takmer identické lebo je to veľmi podobné zavíjaniu a len sťažka sa dajú rozlíšiť... samozrejme počujem hádky (orgazmy našťastie nie) a búchanie dverami..... vnučka dotyčnej spievajúcej susedy tiež nie je príliš hudobne nadaná, lebo tam chodí učiť hrávať na klavír (už dva mesiace a ja pevne dúfam, že ju to čoskoro prejde) no a nejde jej to vôbec
oproti nám v byte bývajú moji bratranci a my si tak navzájom robíme "zle" ja púšťam na domácom kine nahlas rock a metal a oni hiphop ale tak keď to pustia ráno o 3tej, tak to vie nasrať!
no zopár takých zvukov by sa určite našlo....uplne až som sa čudovala či cvičia na dačom alebo tak rytmicky to robia ...aaaa dalšie iné zvuky čudesní...
tak ako podomnou..bývajú dvaja manželia,čo majú syna punkera hej.. ..ako on už má asi tak 20rokov...ale hrôza!..v lete jeho rodičia odišli na dovolenku,no to sa nedá ani opísať čo to tam v jeho byte bolo...natrieskal si tam asi 20 ďalších kamošov punkerov,spitý na bomby... ..alebo keď začne hrať na elektrickú gitaru..a izbu má rovno pod tou mojou..no ja som sa nemohla učiť...proste hral,a vždy sa pomýlil a šiel odznova hej.. a to asi tak hodinu aj viac..vkuse!.. ..šľak ma trafil ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
A vŕtačky a podobne.
"zabijem ta!" zabijem!
ale dosť často počujem aj to, ako pozerajú nejaké španielské filmy..
alebo telefonujú, alebo na seba hučia cez celý byt.. A toto všetko v noci!
A inak nechcem vedieť, aké najbizarnejšie zvuky počuli susedia.
@anzu A ake najbizarnejsie zvuky susedia od Vas pocut nemali ?
@fxx Nevies, o co vsetko prichadzas 8)
a inak, občas počuť taký zvláštny zvuk..a mama mi povedala že to sused tak smrká
Bojím sa že horšie veci počujú skôr oni odomňa
A z duše neznášam, ked vrrtajú. A hned vedľa mojej izby!