od koho? aký to bol pivný štýl? chutilo vám? a radi ochutnávate divnopivá alebo ste ležiakoví klasici? ja som mala tkemali goséčko, tkemali je taká gruzínska omáčka z fermentovaných sliviek, bol tam dosť cítiť kôpor a bolo úžasne osviežujúce.
potom od toho istého pivovaru rajčinové goséčko s chilli, chutilo trochu ako bloody mary a tiež bolo super. potom repové gosé tuším od Permonu, ale myslím, že to u nás varia viaceré pivovary goséčka dosť môžem a peanut butter and raspberry jelly berliner od omnipollo mi chutil dosť. a hrozne ma fascinujú od omnipolla všetky tie maple pancake lassi goséčka a tak podobne, ale je celkom problém nájsť niečo bez laktózy teraz mám nejaké gelata od funky fluidu, jeden je tiež tusím nejaký čučoriedkový pancake s niečím a jeden hruškový crumble, tak som zvedavá a inak mám hrozne rada sorbety od funky fluidu. a crazy clowna obľbujem, plum reaper bola topovica to mala moja dvorná pivotéka za deň vypredané
joj a od unorthodox brewingu som mala nejakého kyseláča z kvasenej kapusty, to bolo dosť wild a myslím, že to bola limitka.
a bavia ma aj všelijaké zaúdené imperial stouty s lieskovými orieškami a kakaom a vanilkou, ktoré sú husté ako med, ale vždy si dám tak deci a mám dosť a spontánne fermentované pivá ľubim.
neskusam taketo rozne exoticke ako ty a presne tieto stouty a cokoladove, orieskove mi nechutia.
Najradsej mam ipy, neipy, apy alebo nejake take sviezo horke piva.
Skusal som aj zopar kyselacov, ale velky dojem to na mna nespravilo.
Gosecko, omnipollo a neviem co vsetko si tam este menovala, take ani neviem ze je
Boli sme s kamaratmi v takom pivnom dome v Prahe a tam sme si dali nejake velmi zvlastne pivo, dobre bolo, ale uz si vobec nepamatam ake ja sa vobec nevyznam v pivach
Ja ti nevim pil som kade co ale ze by som to dakoriesil... cesky lezak tak ci tak najlepsi. Co mozem zmienit je ze prednedavnom som pil Bakalara za studena chmeleneho a to je ina chmelarina XD Po jednom pive som aj po 24 hodinach citil tu chmelovu chut v ustach XD
Žihľavové v Prahe, pivo s ovocným sirupom v Aure v Mlynskej doline na intrákoch a všelijaké šmakociny na Salóne piva, ale ja moc nemusím také experimenty ako pivo s mangovou zmrzkou či čo to bolo, ani kyseláče...pre mňa je to pivo, keď je to horké. Kedysi čapovali na Šafku Staropramen lavínu, to bolo strašne super. A mám rada polotmavé, stouty kávové, aj pšenicu, ale dobre načapovaná Plznička je istota. Tuším mi chýba pivo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
a bavia ma aj všelijaké zaúdené imperial stouty s lieskovými orieškami a kakaom a vanilkou, ktoré sú husté ako med, ale vždy si dám tak deci a mám dosť a spontánne fermentované pivá ľubim.
To bolo asi toto:
» untappd.com/b/pivovar-raven...
» www.birdz.sk/lostinthedark/o...
A toto bolo toto:
» untappd.com/b/brokreacja-po...
V mojom svete je ale najdivnejsie pivo leziak, takze toto nepovazujem za nieco az tak zaujimave
Najradsej mam ipy, neipy, apy alebo nejake take sviezo horke piva.
Skusal som aj zopar kyselacov, ale velky dojem to na mna nespravilo.
Gosecko, omnipollo a neviem co vsetko si tam este menovala, take ani neviem ze je
Mám rada ipy, ale to si dám tak jednu na chuť, viac jej vypiť nemôžem, lebo sa mi potom hnusí. Ale dobrá čapovaná ipa je dobrá čapovaná ipa.
Najčastejšie a často s láskou pijem ležiaky. ❤️