@3 to bolo nejak spolu s listkom na koncert. uz ani neviem, ci sa za to nejak platilo alebo to bolo v cene listka. ale tusim tam bol nejaky maly poplatok.
@pandoras to si kupíla na Slovensku? lebo ja som napr. chcel Orelsana alebo Angèle a cez fnac.com je poštovné drahšie ako CD a Orelsana som kupoval potom cez dáky český eshop a mesiac som čakal na dovoz, tak že či nepoznáš nejakú rozumnejšiu cestu ako kupovať CD z FR / BE
Nvm, možno Raven that refused to sing od S. Wilsona, ...and justice for all od Metallicy alebo Pustvopol od Kataríny Málikovej, nvm, ktorý bol posledný, ale myslím že všetky vlani
@lafiziq Nepoznám tieto mená, ale hej, ja som to kúpila na Slovensku niekedy pred 4-5 rokmi, tuším v Bratislave a tuším v Panta Rhei. Možno je to tým, že Stromae je celkom známy? Neviem no, nepoznám tých hudobníkov, čo si vymenoval, ale tiež mi robí problém nájsť niektoré CD. Občas sa ale pozriem na ebay, aj keď nerada odtiaľ objednávam, ale dá sa tam nájsť kopa vecí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
asi je to tým, že Stromae je populárny aj mimo frankofónnych krajín...