sprievodcovstvo napr., odveci nie je aj taka administrativna praca, po pripade nelegalna cinnost, ktora je legalna dovtedy pokial sa na to nepride.... ale ako sa ja poznam, skoncim uplne niekde inde.
ja len, že je to práca, ktorou pomáhaš ľuďom. to slovo dar je možno prehnané, aby sa to rýmovalo. Vymeň si ho s kľudom za zmysel. Ak to chceš robiť hlavne pre zisk, mala by si dať podnikanie.
@stage - nie nie, pre zik isto nie.. i ked vsetci vieme, ze zubári sa teda zle sktuocne nemajú.. teda ale je to i o možnostiahc a známostiach samozrejme.. a ak ta to upokoji, tak ja teda zahlasujem..
asi skvor ma laka A lebo pri tej praci pracujem a ma to aj ucel nakolko budem preludi niekto a nie jeden z miliona pracantov ktorich celi zivot nepoznat....
ja mám toho viac, mám takú jednu predstavu o svojom živote v nej sa vidím ako prekladateľ, ktorý si občas odbehne zahrať do divadla, či vydá knihu. (ano nedá sa to stíhať ae predstava sa mi páči )
@stage ta moznost B je dobra picovina. Neviem ci si niekedy kancelarsku rpacu robil, ale mam pocit, ze nie. Ja ju robim a s tym co si tam napisal absolutne nesuhlasim.
@ hajzelodkosti Jasne, že tá moja pár slovami rozvedená charakteristika neplatí všeobecne ani všade rovnako. Všimni si tiež, že zámerne som žiaden z uvedených typov zmestnania nechcel nadraďovať nad druhý. Ak sa ťa to ale dotklo, tak sorry.
@hajzelodkosti Jasne, že tá moja pár slovami rozvedená charakteristika neplatí všeobecne ani všade rovnako. Všimni si tiež, že zámerne som žiaden z uvedených typov zmestnania nechcel nadraďovať nad druhý. Ak sa ťa to ale dotklo, tak sorry.
@morty obchod je myslený ako zamestnanie, čiže predajca, tam patria aj predavači, obchodní zástupcovia, makléri, poisťováci, realiťáci atď. Podnikanie je iné, môže zahŕňať aj obchod, ale to by mohlo zahŕňať hocičo. Vedu a výskum sa nezmestila, tak ako ani športovci, preto všetko, čo sa nezmestilo patrí pod J) INÉ,UVEĎ. Ok?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
@feex8 Zahlasuj, ktoré ťa láka úplne najviac.
@iginkoo tak to by som nevedel, ktoré zahlasovať, asi to záleží na tebe, máš na výber, či E) F) alebo I)
6:45
Tak neviem, ze za co mam zahlasovat, pretoze mna by bavila najskor asi praca v terene spojena s vedeckym vyskumom...
+obchod s drogami vo voľnom čase