Raz za čas to síce nie je ale počas sezóny je to motorka a bezcieľne cestovanie s tým spojené, prípadne cez víkendy vybehnem s rc lietadlom na letisko ale tam je to už viac o stretnutí s ľuďmi z klubu ako o samotnom lietaní..., Viac sa toho nakecá a popije ako odlieta.
Uzivam si hocco a skoro furt a ak nie, ak som moc pohltena, tak sa podakujrm za mile veci co vidim, citim,pocujem a uzivam si dalej setkych a setkeho okolo .) ,
Občas, štvrtok keď som v škole 9 hodín vkuse si idem po vyučovaní kúpiť do subway 4 cookies a v hypernove čoko mlieko . Ale už som nebol vyše mesiaca ...
kúpim si dačo po čom som velmi túžila ale lutovala som na to vyhodiť peniaze.
Mám to tak rozdelené. Veci ktoré potrebujem a chcem a potom veci ktoré nepotrebujem a chcem. A tie veci ktoré nepotrebujem a chcem si vacsinou nekupim i ked s ťažkým srdcom :F ale sú prípady ked si dopreajem....vacsinou ked mám tak zlý den že už ani čokoláda nepomože.
ale tak nejake superfoods, čaje alebo mlady kokos si kupujem "za odmenu" dakedy.... + vino, pivo v samote doma najlepsie ked tu nikto nie je....a spravim si rpeistor okolo seba a a rozlozim si ako decko vsetko vsetky svoje veci co ma bavia, konickove nastroje a tak a pijem, krelsim, hram, pisem, dotho zatancujem a tak....taka lauriakovska seansa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
a LINDT BONBON!
a dve vidlicky z frajerovho popici kolaca v tchibe
dnes mam den pozitkov
stále a to je môj tátoš s ktorým prebrázdim všetko a všade kde sa len dá a je prístup
Jem čo chcem kedy chcem.. pijem čo chcem kedy chcem. Tak teda neviem no
Mám to tak rozdelené. Veci ktoré potrebujem a chcem a potom veci ktoré nepotrebujem a chcem. A tie veci ktoré nepotrebujem a chcem si vacsinou nekupim i ked s ťažkým srdcom :F ale sú prípady ked si dopreajem....vacsinou ked mám tak zlý den že už ani čokoláda nepomože.
Sauna,bazen,kadernik,kozmeticka
Vylety
Kino
Asi najluxusnejsie co si niekedy doprajem je dostatok spanku
ale tak nejake superfoods, čaje alebo mlady kokos si kupujem "za odmenu" dakedy.... + vino, pivo v samote doma najlepsie ked tu nikto nie je....a spravim si rpeistor okolo seba a a rozlozim si ako decko vsetko vsetky svoje veci co ma bavia, konickove nastroje a tak a pijem, krelsim, hram, pisem, dotho zatancujem a tak....taka lauriakovska seansa