a na strednej to boli biológia (musela som sa ju bifliť a vôbec som jej nerozumela, a navyše ma strašne nudila) a matika. ale z matiky mi nešli len také tie rysovačky a priestorové veci, na to som krepá, na to mám aj papier algebra a číselká mi zasa vždy išli.
Matika je ešte ako-tak zvládnutelná Fyzika je trocha horšie ale najväčší horor stres mám jednoznačne z chémie. Teda aspoň na ZŠ to tak bolo, teraz už anšťastei chémiu nemám ale mám pocit, že jej miesot obsadí nemčina. Strašne neokrôchaný jazyk si myslím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
a na strednej to boli biológia (musela som sa ju bifliť a vôbec som jej nerozumela, a navyše ma strašne nudila) a matika. ale z matiky mi nešli len také tie rysovačky a priestorové veci, na to som krepá, na to mám aj papier algebra a číselká mi zasa vždy išli.
teraz len matika...a keď vidím akú učitelku nám dali na neminu tak asi aj nemina bude "sdtrašidelná"