Tak ono sú to viaceré, čo počúvam, až teda počúvam, lebo nie vždy chcem počúvať o korone ...ale tak sú to také zamerané skôr na staršiu hudbu ako Best FM, miestami Rádio Slovensko, ale áno aj Rádio Regina ...minule som naladil rádio Regina a rád si vypočujem aj nejaké české a slovenské alebo proste staré hity ...keď aj to je nejaký nie moc otrepaná pieseň, tak tým lepšie, ale už jak začnú priveľa kecať alebo je diskusia, omša, tak vypínam ...miestami aj Anténa Rock, no tam mi veľmi vadí tá verklíkovosť, inak by som počuval viac ...som náročný poslucháč
dost casto pocuvam radio Frontinus (teda ak vobec radio pocuvam)... mam nainstalovanu jednu skvelu appku v mobile na radia, kde si mozem aktualne aj nahrat napr. nejaku skladbu a ulozi mi ju aj s nazvom interpreta a nazvom skladby, ak ju nepoznam a radio Frontinus je nielen 2. nasjtarsie radio na SK ale je to jedine radio siroko daleko v EU, ktore je naozaj multizanrove, de facto nema hud. dramaturga, takze s vynimkou nejakych povinnych rotacii a v ramci toho, ze maju radia multilicenciu, je tam perfektne pestry vyber hudby a nehraju stale dookola sracky, co hravaju ostatne radia...
jedine, kde pocuvam obcas radio, tak je auto a tam mi ide bud Vlna alebo Anténa Rock. Ale to velmi malokedy, kedze auto sa mi hned sparuje s telefonom a odtial si pustim hudbu/podcast aky chcem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov