@snehovavlocka Jéj, Banány v pyžamách! Si pamätám, ako keď sme s bratom nechceli jesť ovocie, tak mama zobrala banány, nakreslila im tváre a pyžamo potom sme to zjedli
@anzu inak ja som po tom pátrala, lebo Riško je môj obľúbenec, moja detská láska a nikde neviem nájsť ani kúsok z neho, iba úvodnú znelku v nemčine (Puschel, das Eichhorn)
a jediné, na čo som prišla je jeden názov - Seton Dôbutsuki: Risu No Bannâ - a vychádza mi, že by to mohlo byť ono, hoci si nie som úplne istá, netušila som, že by to mala byť až taká stará rozprávka (a v japončine sú tie znaky neidentifikovateľné ) v angličtine je to zas Seton Animal Chronicles: Banner the Squirrel
@salora no dobre, až tak podrobne som po tom nepátrala, aby som to mohla stiahnuť, vtedy som to nevedela robiť, navyše nie je toho toľko ako iných filmov
Takže to sú: skoro všetky večerníčky (ale tie staré, lebo tieto moderné sú o hovne), Posledný jednorožec (to nemôžem pozerať často, lebo revem), Tom a Jerry (kvôli nim som si ako malá nedala zašiť hlavu ), Simpsonovci, Asterix a Obelix...
Ked som bola mensia asi v roku 1995-neviem presne tak v TV asi na STV-to tiez neviem presne chodil jeden detsky serial...v podzemi stareho hradu zil syn s mamou a otcom...mama a syn boli duchovia-vyzerali ako ten bratranec z Adamsovcou len boli zeleny..otec bol rytier bez hlavy..syn mu niekedy nahradzal hlavu sebou..a este viem,ze mali kamaratku lesienku a niekedy chodili do mesta...vela toho neviem,mozno sa to zda smiesne,ale velmi rada by som vedela nazov toho serialu...tak ak si niekto na to pamätate tak prosim napiste
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
76 komentov
A veľa iných napr. Maska, Ninja korytnačky, Dexter, Cow and Chicken... atď.
to som pozerala s bratom vždy poobede, keď prišiel zo škôlky, mali sme celý detský blok na videokazetách nahratý
mne sa vždy rátali tie ich hlášky: "Myslíš na to, na čo myslím ja, B1?" "Myslím, že myslím, B2" alebo tak nejako
a jediné, na čo som prišla je jeden názov - Seton Dôbutsuki: Risu No Bannâ - a vychádza mi, že by to mohlo byť ono, hoci si nie som úplne istá, netušila som, že by to mala byť až taká stará rozprávka (a v japončine sú tie znaky neidentifikovateľné ) v angličtine je to zas Seton Animal Chronicles: Banner the Squirrel
tak strašne rada by som si to pozrela
"Dōbutsuki Risu" ( リスリチャード )
Takže to sú: skoro všetky večerníčky (ale tie staré, lebo tieto moderné sú o hovne), Posledný jednorožec (to nemôžem pozerať často, lebo revem), Tom a Jerry (kvôli nim som si ako malá nedala zašiť hlavu ), Simpsonovci, Asterix a Obelix...
Ale tak aj Simpsonovcov mám veľmi rada .