Som nerozhodná, pretože vybrať si predmety dokážem, lenže, čo keď sa s nimi veľmi nestotožním a pretože viem, že závisí to hlavne od toho, čo chcem ďalej študovať (bola som rozhodnutá Bio, Chem ), ale teraz ma viac láka Geo alebo skôr Dej...som úplne rozh
to si máš vybrať 2 2-hodinovky?....ono ja neviem, podľa mňa tie semináre do tretieho sú dosť nepodstatném takže je jedno, čo si dáš, vo štvrtom to aj tak ešte všetko preberieš
ja byť na tvojom mieste, tak si v prvom rade vyberiem niečo, čo sa mi vo štvrtáku už pravdepodobne asi neotvorí alebo teda niečo, čo nie si schopná naučiť sa sama, ak by si si to náhodou rozmyslela a už by sa to neotvorilo alebo také niečo
my máme na výber síce iba jeden seminár ale ja si dám určite bio ak sa chceš uberať smerom bio, chem tak si to daj ale geo si nedavaj to je najlahšia maturita to ked tak si daj až v štvrtom no a dejepis to je diskutabilne lebo všetko čo sa berie na seminároch sa už raz bralo na hodine a nemáš na tom čo chápať to je len biflovačka takže podla mňa radšej tu chemiu a tak...
Veľmi pekne ďakujem ani neviete ako som potrebovala počuť, teda skôr prečítať si nejaké názory ..hlavne odosobnené odo mňa ..hneď sa mi bude lepšie spať
presne pre toto neuznavam ten novy zakon, ze si seminare vyberaju uz v druhaku. ja som este bola stary zakon a momentalne studujem ekonomiu, pricom som sa rozhodla tak az v maturitnom rocniku, ked sa podavali prihlasky. dovtedy som o tomto ani len neuvazovala a chcela som studovat nieco uplne ine takze podla mna vas nutia priskoro sa rozhodovat o buducnosti.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
dejepis je pre nas co si ledva rozozname ruku od hlavy (ale mileradi sa v tom budeme nimrat)