Nič strašné to nebolo. V pohode som vládal aj hrať hry na PC a sledovať filmy. Dokonca môj 65 ročný rodinný príslušník, čo ma kardiologické zdravotné problémy to znášal rovnako. Ani očkovaný nie je.
Pozeral som 13 dní do steny, močil som si nohy vo vode s Rochovou soľou a orezoval zhubnutú kožu, prečítal ešte raz všetky obľúbené knihy, upokojoval kolegov a priateľov, že bohužiaľ, nie, ešte nezomieram. 3 mesiace som nemal čuch ani chuť.
@azizi@11 long story short - citala som utrzok rozhovoru so zenou vyrabajucou eroticke pomocky, a sled asociacii ma doviedol k prehistorickym casom na birdze ? pobavila (aj zahanbila) som sa na temnych memoaroch nasich detskych dusi, a zaroven som aj trochu smutna, ake mrtve to tu ostalo. nulovy obsah, nulove (a)socialne vazby, len taka vakuova bublina, kde si par zacyklenych dusi ide svoje. skoda, lebo neviem aka ina situacia, nez posledne dva roky, mohla nejaku kvazi socialnu siet pozdvihnut, naplnit ludmi a nejakym zmysluplnym obsahom ?
tak ja uz sa tu uz len chvilu potulam v minulosti a vratim sa do smutnej reality ?
@luc.ka@12 jeden z hlavnych dovodov, preco je to tu tak mrtve je, ze uz niekolko rokov vobec nefunguju registracie
Ja tu ale zostanem az do konca a ked Birdz skonci, zalozim Birdz FB stranku. Takze ak o dalsich 10 rokov si znova nahodou spomenies na Birdz a ten uz nebude existovat, skus pohladat na FB budeš velmi vitana
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
potom som prestal chodit na fb
tak ja uz sa tu uz len chvilu potulam v minulosti a vratim sa do smutnej reality ?
Ja tu ale zostanem az do konca a ked Birdz skonci, zalozim Birdz FB stranku. Takze ak o dalsich 10 rokov si znova nahodou spomenies na Birdz a ten uz nebude existovat, skus pohladat na FB budeš velmi vitana