ja uz noviny necitam... smecko a dennik n su pre mna zvasty, doveroval som aspon pravde ale uz ani ta sa mi dajak nepozdava mozno tym hospodarskym alebo extra plus by som sancu dal..
Davam HN z ponuky, ale aj to s tazkym srdcom, kedze ziadna tlac nie je celkom objektivna. Navyse, okrem typu media je rozhodujuci aj charakter spravy. O nepodstatnej talafatke napisu objekivne vsetky noviny. Cim je informacia dolezitejsia alebo viac mienkotvorna, miera skomolenia narasta (roznou mierou v roznych novinach). Vrchol ladovca predstavuju informacie, ktore sa do medii ani nedostanu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
to sú akože krvilační slniečkári?
Idnes - stranka MF Dnes - clanky niektorych autorov sa nedaju citat ale niektore su celkom bojektivne - nepretlacaju jeden nazor - objektivita 60%
Postoj - konzervativny dennik - napriek tomu ze by to mal byt konzervativny dennik snazi sa byt celkom objektivny objektivita 70%
SME, Dennik N - proeuropska lavicova propaganda, nekvalitne informacie - objektivita 10%
Hlavnespravy - proruska propaganda, neoverene informacie, objektivita - 5%
Ja teraz čítam Štúrove cestopisy po slovanských zemách. Veľmi dojímavé, môžem doporučiť. Aj toto je zaujímavé (Kde leží naša bieda):
» zlatyfond.sme.sk/dielo/91/Stur_V...