Myslím tým niečo čo robíš pravidelne 1x alebo viac x do týždňa napr. nejaký kurz (aký ?), trebárs francúžtina, kreslenie, tanec, spievanie, autoškola, joga, aerobik, hranie v divadle, atď, môže byť aj šport, ale len spoločenský takže napr. jiu-jitsu, capoeira, futbal
Proste niečo čo má pre teba prínos obohacuje ťa to a nerobíš to sám.
na rozne skupinove cvicenia chodim ako pilates, physio...ptm pocas roka na dancehall chodim (teraz su prazdniny)
pravidelne hravat spolocenske hry
aaaa uz nvm momentalne nic viac
ale snad za chvilu zase na nemcinu
Raz az dvakrat tyzdenne sa v kuchyni alebo na terase stretnem s jednou spolubyvajucou a frfleme na ostatne dve, ze si neumyli riad a zasvinili kupelnu vlasmi.
chodila som doteraz 2x tyzdenne na nemcinu ale skoncil mi akurat kurz, budem pokracovat na jesen. Inak spolocenske ziadne, som stale vo fitku ale moc spolocenska tam nejsom
Spolocnosti sa vyhybam kedykolvek je to mozne. Najradsej si idem niekam *sam* zajazdit na motorke pripadne na skutri. Nerad som v spolocnosti cudzich ludi a ak hej tak jedine najebany.
@xxar3s mne na absolutnej vacsine ludi nezalezi, takze mi vobec neprekaza, ze som v ich spolocnosti najebany. Nezuajima co hovoria a ani si to nepotrebujem pamatat.
@aventine ja som neni ofučaný akurát si treba uvedomiť rozdiel medzi aktívnym životom a pasívnym prežívaním. berte si príklad od @Bebekex alebo @H8u či @Annyejnji
@xxar3s je to presne naopak. Nezalezi mi a preto sa najebem aby som lahsie filtroval balast, ktorym ma ludia obhadzuju. Aj ked idem do krcmi s kamosmi tak zacnem chlastat jak debil, az ked k nam prisockuju cudzi ludia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Proste niečo čo má pre teba prínos obohacuje ťa to a nerobíš to sám.
voľnočasové?
spoločenské?
si robíš srandu
@Majmarad to sú spoločenské aktivity?
@all no nič odchádzam odtialto birdzáci majte sa.
pravidelne hravat spolocenske hry
aaaa uz nvm momentalne nic viac
ale snad za chvilu zase na nemcinu
ale od septembra strašne dúfam v plávanie!
určite to prínos má, sú to ľudia podobní mne, čo chápu moje problémy a tak spoločne kujeme plány
@tommyhot keď si pravidelne v spoločnosti cudzích ľudí a pravidelne sa stretávate tak to už potom nie sú cudzí ľudia.
Btw alkohol je pretvárka. Neni dobré sa spoznávať s ľuďmi pod vplyvom alkoholu aj keď viem že veľa ľudí to tak robí a potom to tak aj dopadne...