Moje sú: Mať pohlavný styk zo ženami všetkých znamení, mať pohlavný styk so ženou na vozíku, so ženou, ktorá nemá ruky...Vyšťat sa na bezdomovca, skopnúť zo schodov decko s epilepsiou, strčiť niekomu ukazovák do análu, spievať hluchým pesničky o západe sl
@cupcake007 a ja si čím ďalej tým viac začínam myslieť že si retardovaná 11ročná piča alebo proste fake lebo to nieje možné aby bolo decko takto sprosté. ach kam to ten svet speje.
@stenatko je to tam otrepane uz , bol som tam milion krat ked som bol mensi a vzdy to zanechalo zmiesane dojmy vo mne , nechcelo sa mi vzdy to iste absolvovat , chodit jak chuj , do tej krcmy tam dalej a naspat
@mm47 Bože, ako keby som o svojich rodičoch počúvala, lebo tí ma tam vláčili každú sobotu a nedeľu, prechádzka od toho vlakového mosta, po rotundu, tam otec šiel do krčmy, naslopal sa a večer sme šli pešo zase ku tomu mostu... prejebané víkendy Nič tam nebolo, iba sprosté kozy, zajace a sliepky a ja som sa sa celý deň musela hrať na tom polorozpadnutom kolotoči čo tam bol
Ale čo som tam bola teraz, tak v rotunde tie krčmy zrušili a aj zvieratá dali preč a je to tam opustené.
@mm47 No my sme volali rotuntu to čo boli tie zvieratá, ale za tými dvoma jazerami čo bolo, to bola konečná autobusu myslím... aj to bola rotunda, ale tam sme nechodili, lebo tam bolo drahé pivo, aspoň to otec hovorieval A ešte boli také tie strašné prechádzky, že až tam po koniec a potom hore na Kolibu
neviem... vec i ktoré beriem ako samozrejmosť, si ako predsavzatia nedávam....ako napr. že zotrvám v nefajčení a do leta budem mať už ale inak popiči postavu
ale dala som si rpedsavzatie že sa naučím šnúru a mostík zo stoja a aj následné postavenie z mostíka
@flysser ona si iba mysli, ze sa moze vyvysovat nad ostatnych.. mna by zaujimalo, ci ju sem niekto volal (samozrejme to je jedno, kedze kazdy sa moze vyjadrit)
@lenkaska1 no dobre... ale iba som povedala, že sa mi zdá, že je to flysserov fake a on tu už na mňa vyskakuje že som retardovaná pi*a? Ti poviem, dobrý dôvod na to mal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
@admin
Ale čo som tam bola teraz, tak v rotunde tie krčmy zrušili a aj zvieratá dali preč a je to tam opustené.
Ale nebol som tam asi 5 rokov minimalne a ako vidim ani netreba uz
Mne sa vzdy lubilo to delo co tam bolo
ale dala som si rpedsavzatie že sa naučím šnúru a mostík zo stoja a aj následné postavenie z mostíka
Kolko tam bolo tych krciem
Dosť, no...
Koliba bola vzdy lepsia.
podľa mňa to druhé.