Volajú vás vaši rodičia prezývkami, za ktoré by ste sa najradšej zahrabali pod zem? Alebo vyžadujete aby vás doma volali rovnako ako vás s rešpektom volajú vaši priatelia? Poznáte pôvod svojích prezývok?
ja som si svoju prezyvku vraj vymyslela sama, ked som bola mala - anťa - som hovorila, ked som ukazovala na svoj tien alebo do zrkadla
a z toho aj moj nick - antja, inak ma bud volaju anťa alebo antja
heh mna vzdy volaju petra... juuj to nesnasam ked mi volakto hovori :// omg..... ale ked mama volaco potrebuje alebo sa s niecim chce pochvalit tak ma povysi na petka //pozn. neni casto //
rodicia ma volaju ze julinka totalne to neznasam a potom este ze julca to sa mi uz paci ....a kamosi ma volaju ze Dj povod tejto prezyvky je ze moje inicialky su j a d a oni si to prehodili ale vacsinou potom ze julka ...a mala som viac prezyvok ale tymi ma uz nevolaju ( nastastie )
a ja som Jaja, neznášala som to, ale keď som sa dozvedela že kamaráta volali Jajo tak sme sa začali smiať a boli sme Jaja a Jajo, a vymyslel mi to brat lebo keď bol malý tak nevedel povedať Annamária...hehhe
Nemám rada prezývky, vlastne žiadnu nemám, ale na základke ma volali skomoleninou priezviska čo som vyslovene neznášala.
Doma som Veronka a už viem, keď mi mamina povie, že Veronika tak je zle a musela som ju naštvať
Mamina ma oslovuje Veronka a všetci ostatní z rodiny Nika. Veronika len keď niečo vyvediem Keď som bola malá, brat mi hovoril Nuna (keď sa ma niekto spýtal, ako sa volám, povedala som že Nuna, lebo som nevedela vysloviť "Nika", takže som si tú prezývku vlastne vymyslela sama). A u kamarátov je to rôzne: Nika, Vera, Veva, Veja,...
..no,mne obcas..vravievali,ze Hotelofkaa..lebo,na nu xodiim..inak,debilna skola..z najdebilnejsich,debilnych..tto,vbam poviem..ale,uz som im to ozrejmila,ze si to nezelam..a inak,normal.ze Nika..a taak..Nikuska,obcas..
mamina mi hovorieva "Zuza", alebo "Dora" co neznasam bo sa volam Romana.. ...bracho sa vola Rasto a tomu zas hovori "Miško".posahanee. ...ja brachovi hovorim vacsinou "somár" a on mne "ovca"..
my so segruš sme, že Cecilka a Žofka... to vzniklo, raz tak z recesie... brata volam že "brat"..sem tam sa im ujde, že spuchlina abo moriak ale tak volam setkych taze to beru ze oksss nasi ma volaju ze Natalya normal abo Natka or Natálka.. mno a kamosi jaq ktory oficialne to vraj je ze "brandy" ale malo z nich to použiva
No mne otec hovori :Július(to nenavidim ),piskotka,alebo maly clovek,mamina mi hovori Juliska brat brzda,psychopat,zavislak alebo najcastejise julisa a ked mame stav hadky tak krava
no mna doma volajú normálne že Veronika len ujo ma volá že Piťuková (to neni moje priezvisko celkom) a ešte maličký bratranec ma volá že Doda a tak aj segranica ma potom tak začala volať a v škole ma volajú Wewa alebo Wewe ako vždy ...a segra ma ešte vola ani nechcem povedať jak ona vždy inak že alkáčka alebo fetáčka,úchiláčka,lezbička,Veronička to zduše nenávidím a potom ju aj ja ta prezývam ale v poslednom čase sa ukludnila a hovorí mi že Verča tak je v pohode ale mam mnoho iných ale nebudem to tu všetko vypisovať
mna vacsinou rodicia volaju LENKA, ale dakedy to bolo LENOCKA (to je teraz uz velmi vynimocne), sestry LAJLA (uplne to neznasam), teta LANKA (zevraj som si tak hovorila ked som bola mala), a kamarati ako kedy, zvacsa lenka alebo LENI, niektori LENICKA, LENUSKA, LENNY, LENNIE a kedysi aj NADA alebo LUISA...to uz je asi vsetko
ked som bola mala :Bambula, Bobák, teraz u kamošov Adyna alebo Tysha Mortysha.doma Ady....vznik prezyvol neviem az na Mortyshu to vzniklo nejak v 6triede vdaka mojej extra bielej pokožke
prezývky od rodičov?! no vačší trapas si nevie predstaviť... no vlastne aj viem,keď som sa narodila moja matka chcela aby som sa volala Vilma...dpč to je meno...
som miska ale strzko mi hovori miso, pre sestru som FiFi ona pre mna FeFe a pes FiFo ale hovria mi aj misacinec najlepsia bola basnicka od babky:
misulka pisulka vstavaj
macky ta zhanaju psici ta hladaju
a ty este spis?
ze sa nehanbis...
no nasi ma volaju vseliak a to radsej nejdem ani pisat, vacsinou mi tak vravia na verejnosi a tam by som sa najradsej zahrabal pod zem Ale co sa tyka spoluziakov tak tam to je klasicky kasko, kasec a panak, a rodicia ma zvyknu vacsinou doma v sukromi oslovovat normlane mojim menom cize tomas
tatko ma volá Džužu alebo chrústik mama normálne Zuzi, Zuzka, alebo keď zavrčí Zuza poď sem! viem, že sa niečo stalo, dedko ma volá Pipulík alebo Pipulko a babka Zuzka.
jaaj ja uplne milujem ked moja nahluchla babka zacne vrieskat na cele sidlisko Monciatko! z toho idem skapat ale horsie bolo, ked ma jedna kamoska volala Mončurka a nejako sa to rozsirilo dalej uaaa potupaa ale tak inak ma volaju doma monicka, kuratenko a podobnimi zdrobneninami kto to preboha vymyslel?
Úplne milujem, keď niekomu fotrovci dajú kratučké meno a potom od neho vymýšľajú dlhšie tvary...V mojom prípade Eva - Evička, Evulienka...Neznášam to, Evulienku tolerujem len pani knihovníčke
Takmer každý ma volá inak, najčastejšie Kefka, Sevka, Krieda, Milášššek, Hej-ty-s-okuliarmi, Eržike Štvrtá Blahoslavená, Tina, Silvia Severínová...kto nebol pri vzniku tých prezývok, tak nepochopí
no pohode ja som Sandra.. Doma mi hovoria Sandy (co od kosti nenavidim) niektori kamarati mi hovoria Sranda, niektori Sandritta, vela znamich ma pozna ako Opica..
mamina mi hovori Zuzi,Zuzka a ked daco doserem tak som Zuza alebo Zuzana. Oco mi hovori Zuzka, Zuzana a Šumienka alebo ked sa nahodim do ciernej mi povie ze Mortisha segry mi hovoria Zuz alebo ked nieco chcu tak Žwejka kamosi mi hovoria Žwejka, Zuz, Zuza, Pišula, Pňačok, Lamka, Nemčo, Stepna koza a jeden kamos mi hovori ze slecna jebatelna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
a z toho aj moj nick - antja, inak ma bud volaju anťa alebo antja
a kamoši ma volaju Barča neviem preco ale setci sa tak oslovujeme Domča,Monča ale nechcem aby ma tak volali v rodine
Doma som Veronka a už viem, keď mi mamina povie, že Veronika tak je zle a musela som ju naštvať
misulka pisulka vstavaj
macky ta zhanaju psici ta hladaju
a ty este spis?
ze sa nehanbis...
bujna fantazia
Ale medzi kamarátmi na moje meno už takmer ani nereágujem, všetci ma už od 4 triedy volajú Muf...
@kasko moj byvaly spoluziak sa vola Tomas Kasko
Takmer každý ma volá inak, najčastejšie Kefka, Sevka, Krieda, Milášššek, Hej-ty-s-okuliarmi, Eržike Štvrtá Blahoslavená, Tina, Silvia Severínová...kto nebol pri vzniku tých prezývok, tak nepochopí