Je to jednoducho tak, že svet sa meni. Preto dobre mienené rady starsích generácií sú niekedy úplne odveci (cest vynimkam). Ved ani na rande sa ludia nespravaju ako vtedy ked oni chodili.
Rovnako aj "modne vychytavky", ktoré donesú domov alebo kúpia
mne náhodou babička dáva perfektné rady - nikdy sa nevydávaj/ nikdy nemaj deti/ uč sa, aby si raz mala veľa peňazí a nebola od nikoho závislá/ nefajči (to mi hovorí s cigaretou v ruke)/ používaj kondóm/ atď, atď - takto by som mohla donekonečna písať
Ja nemám ani jedného starého rodiča už... Mamka je skvelá a nemá zastaralé názory.. Ale kamarátovi povedal raz jeho dedko takú vetu, ktorá sa asi nehodí do tejto diskusie- pretože tejto rady sa aj držím... A to je- "Nikdy si nezačínaj s niekym, s kým si nevieš predstaviť budúcnosť.." (Narážal na vzťahy typu- pojebať-odjebať..alebo tie "týždňové" lásky)
môj otec si plne uvedomuje to, že svet sa mení, a všetky informácie preto nasáva z najviac relevantného zdroja- nemeckých kriminálok. a radí mi presne podľa toho, čo sa v ktorý ten deň udeje. raz ma znásilnia a zabijú, potom ma unesie šialenec a oholí mi hlavu, inokedy ma prepadnú imigranti a zavlečú ma do otroctva v gete. šak faj.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
alebo: ved mas len 16 nie je ešte skoro na randenie ?
idz už vzdyhac do rentoch
retro sa vracia, takže je to i dosť moderné podľa mňa...
neni to rada ale pocuvam to FURT
Dobrá rada mojej babky "Klaudia, dobre ti radím- nájdi si bohatého muža a máš celý život pokoj"
@mirkova ach joo..
A to preco ciernu mikinu nosíš, tu máš kroj chceš ?
atd. atd. atd. ale to je prababka
Davaj si pozor na knazov buzernatov
Ked nebudes jest maso upadnes do tubery
Ked sa ta mama spyta kto ti to povedal tak povedz "to mi nepovedala babka"
Jej budete darmo niečo vysvetľovať, ona sa svojho názoru nevzdá ani keby ste na ňu šli s neviem akými dôkazmi
aký je dnes svet dostávam veľa dobrých rád
to skôr ich pred moderných svetom chránim........
v živote by som nedovolila (okrem tatka,ten je zvyknutý) im ísť na diskusie, alebo nebodaj BIRDZ
birdz nie je parent-friendly