Stavím sa, že sa Vám už určite stalo, že ste s milovanou osobou a ako si Vám dojde reč a neviete čo by ste povedali... Prosím, skúste mi poradiť o čom by som mal hovoriť aby to nebolo trápne alebo priveľmi ošúchané
Chidori....Aj my si máme čo povedať len občas obaja stratíme reč a potom sme tak potichu a mne to príde také trápne a už sa mi normálne stáva, že sa opakujem :/
Neexistuje, aby sa nedalo s milovanou osobou (ak zrovna nie sme pohádaný) o čom rozprávať... dá sa baviť aj o úplnej kravine podľa mňa, skrátka o hocičom, napr. o rozmnožovajích orgánoch nesmrteľného chrústa.
počasie, finančná kríza, stav počtu ohrozených veľrýb v oceánoch, názor na eutanáziu, čo si myslíš o tom-ktorom nositeľovi Nobelovej ceny, predpokladaný vývoj cien ropy na blízkom východe a samozrejme Gumkáči vs. Káčerovo.
každým dňom sa presviedčam tu na tomto portáli, že ľuďom už načisto je*e,,to akože chceš návod o čom sa máš baviť s holkou?!..do riti, vy sa poznáte, tak sa rozprávajte a né si tu pýtať rady a témy..to akože na najbližšie rande s ňou prídeš s notesom a témami a budeš si potom robiť fajočky, že čo si už zo zoznamu s ňou prebral?
skončil som, a nech to nevyznie tak vážne, tak dám aj smajla
ja tomu fakt nerozumiem. prepáč mi... ale každý pohyb, každé slovo má byť spontánne. rozumiem tomu, ak ste spolu krátko, a len ste začali spolu chodiť a ešte ste si nie istí tak chceš zachovávať svoj dojem... proces spoznávania je ťažký. ale kto má vedieť čo sa tvojej priateľke páči? čo má rada? ako to máme my vedieť? len triafať? tak ju vezmi von. sadnite si niekde na lúku vezmi ju do náručia a dívajte sa na krajinu.
Máte pravdu...Viem, že by to malo byť spontánne...Ale chcel som len také všeobecné info...čo ja viem padanie hviez čo má byť v piatok, zhoršené počasie, novinky v kine, aktuálne čo sa deje v londýne a podobne...proste aktuálne novinky
Odveci veci rozprávam. Alebo jej nadavam (zo srandy) proste je mi to vtedy jedno co robím lebo som na ňu zvyknutý a mozem sa aj strápňovať (s mierou ) ona ma chápe
ja kecám o hocičom,ale začiatkoch som tiež mala problémy ,že o čom a tak,ale po roku ti to už nepríde ,to bude také akoby si sa s manželkou zhováral,proste o všetkom ,to je už iný vzťah vieš a súhlasím s mieliki -dobré témy
a jedna rada odo mna -ked evieš čo hovoriť ,tak ju pobozkaj a vrav jej ako ju miluješ a aká je úžasná čo ti príde prvé na jazyk ,o nej čo is na nej vážíš atd ja to robím tak
ja si s mojou milovanou polovickou aj po 9tich rokoch mam stale co povedat....bavime sa o vsetkom! ......rozpravame sa kazdy vecer, dlhe debaty (milujem ich)...a proste, ked chceme vychutnavat ticho a jedne druheho, tak mlcime....a aj tak vieme, na co ten druhy mysli......
ak viazne komunikacia v dlhsom vztahu, tak je to o nicm (podla mna)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
skončil som, a nech to nevyznie tak vážne, tak dám aj smajla
kers
ticho je niekedy najviac.
Máte pravdu...Viem, že by to malo byť spontánne...Ale chcel som len také všeobecné info...čo ja viem padanie hviez čo má byť v piatok, zhoršené počasie, novinky v kine, aktuálne čo sa deje v londýne a podobne...proste aktuálne novinky
Ak k tomu dôjde,potom skôr klameš sám seba o tom,že je to milovaná osoba.
V neposlednej rade vlastne @cortes má pravdu.
ak viazne komunikacia v dlhsom vztahu, tak je to o nicm (podla mna)