zalezi aky dobry casnik si, aku mas klientelu a v akom podniku si a ake mate ceny a co ponukate
ked som robila v 4* hoteli v kaviarni, tak som mala zvycajne DENNE okolo 35-45 eur v dýškach... najviac som mala asi 2x 60 - 65 eur ..... a to som tam robila len mesiac
a ked v pivarni na konci brna tak 100-180czk za den
@Poke práveže pri pive by mal byť menší tringelt, nie? teda aspoň ja osobne v reštike za jedlo nechám nejaké drobné navyše, ale kebyže dávam 1,5 za pivo, tak by nenapadlo aj za to dávať
@justme2000 su tam fakt kokotny majitelia, nevydržal by si tam ani mesiac , bud ta oni ani nie ze vyhodia...ale vymenia, zo dna na den.... alebo ak si fakt dobry, tak sa nenechas ponizovat od nich takym stylom ako sa o t snažili.
a ako som pvoedala musis byt dobry.... dievca co som ju nasla za mna a zaucala, tak ked som u bola pozriet ked som sla po vyplatu tak sa tak cudovala ze ako je mozne ze som jej vravela ze take velke dyska som mala ked ona ma tak okolo 20 vzdy...najviac 30 ...
Zalezi aj od podniku u nas v Lipt. Mikulasi maju napr v istom podniku v priemere 400-500e len tringelty a je aj tazke sa tam dostat co im robi v priemere liter mesacne, coz je na zilinsky kraj celkom pekny zarobok.
Totižto uvažujem, že popri škole budem brigádovať ako čašník, páči sa mi to povolanie, len žiaľ, skončil som na gympli. A jeden spolužiak, čo už robí čašníka povedal, že tringelty má také veľké, že aj pri svojich dosť veľkých výdavkoch sa výplaty nechytil nikdy. Vždy vyšiel z tringeltov.
@justme2000 nie, to si pamätám ešte že som sa zaúčal vtedy a som si pomýlil nejaký lacný gin s mega drahým a nakoľko si to objednávali presne ešte raz, tak si všimli rozdiel a boli tam opletačky a ešte mi panko nechal 5 eur, a teraz čo robím v jednej cukrárni/kaviarni tak sa tam človek ide zodrať, každému hosťovi poviem dennú ponuku koláčov, minule som tam 10 minút rozprával aké máme kávy, čaje, odkiaľ sú ako sa pestujú a pod. a nenechali ani cent.
ja akože nie som veľmi zástanca tringeltov lebo i takému kurierovi málokedy dám hoci tiež spraví ústupky, príde neskôr, vyjde schodmi (ale už asi aj to začnem dávať) no príde mi to už taká elementrána slušnosť, že človek aspoň poďakuje - ako mne raz študenti prišli a že ďakujú za skvelú obsluhu že som im to veľmi spríjemnil a pod. Človek má potom aspoň pocit že s tým nestratil čas ale spríjemnil aj sebe zmenu.
uvedomujem si však, že v niektorých podnikoch je vysoký štandard úplne zbytočný, keď si vezmem že v mojom okolí je xy otrasných reštík a ľuďom to je jedno čo predávajú a aká je obsluha
ked som robila čašníčku (najhoršie dva mesiace môjho života) tak som dostávala tak 2€ za deň, keď sa zadarilo... ale tak keď si zoberiem, že tam boli fakt vysoké ceny, tak sa ľuďom nechcelo nechávať ešte niečo navyše a že tam chodilo tak 20 ľudí za deň a navyše som nebola bohvieako dobrá čašníčka, takže mi to bolo kvázi jedno
Ako kedy, zalezi podla toho aký podnik a aká klientela navštevuje ten podnik.
Obcas som mal 35-40 € za den niekedy 20 centov a niekedy nic Ale som rad ze tu robotu uz nerobim
Mam kamarátku, vyzerá sexi a keď do toho baru/podniku idú muži, že partia tak sa pretekajú ktorý z nich jej nechá najväčší tringelt.
Cca tých 800€ za mesiac má na tringeltoch čo je jej jediné šťastie, kedže plat má 440 eur.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ked som robila v 4* hoteli v kaviarni, tak som mala zvycajne DENNE okolo 35-45 eur v dýškach... najviac som mala asi 2x 60 - 65 eur ..... a to som tam robila len mesiac
a ked v pivarni na konci brna tak 100-180czk za den
a ako som pvoedala musis byt dobry.... dievca co som ju nasla za mna a zaucala, tak ked som u bola pozriet ked som sla po vyplatu tak sa tak cudovala ze ako je mozne ze som jej vravela ze take velke dyska som mala ked ona ma tak okolo 20 vzdy...najviac 30 ...
ja akože nie som veľmi zástanca tringeltov lebo i takému kurierovi málokedy dám hoci tiež spraví ústupky, príde neskôr, vyjde schodmi (ale už asi aj to začnem dávať) no príde mi to už taká elementrána slušnosť, že človek aspoň poďakuje - ako mne raz študenti prišli a že ďakujú za skvelú obsluhu že som im to veľmi spríjemnil a pod. Človek má potom aspoň pocit že s tým nestratil čas ale spríjemnil aj sebe zmenu.
uvedomujem si však, že v niektorých podnikoch je vysoký štandard úplne zbytočný, keď si vezmem že v mojom okolí je xy otrasných reštík a ľuďom to je jedno čo predávajú a aká je obsluha
Obcas som mal 35-40 € za den niekedy 20 centov a niekedy nic Ale som rad ze tu robotu uz nerobim
Cca tých 800€ za mesiac má na tringeltoch čo je jej jediné šťastie, kedže plat má 440 eur.