keď už si pri tej marihuane, tak mňa dosť zaskočilo, že keď nad babkinou záhradkou nejakí chlapci pestovali trávu, tak moja babka po nich nezačala kričať, ale spýtala sa, či by jej z nej trochu nedali ..ale chudáci sa jej zľakli a na ďalší deň tam už nič nebolo
ze otec bol punker ktory celkom dost pil a teraz si fici max. tak na caji , a ze moja mama ktora je teraz celkom suchar bola az prehnane zivy a hyperaktivny tvor
ako pochopím keď nejakú 16ku znásilnia a ide na potrat ale nie ak 38 ročná žena ktorá je zapezpečená len robí pičoviny a preto musel zomrieť človek (aj keď nenarodený) (ach)
že môjho milovaného otecka zobral Roháč na Šiklóš, tam ho vyzliekli a dobili..späť musel ísť cez celé mesto holý...a ja mu to prajem, dobre mu tak...potom ma prekvapilo čo všetko robil mojej mame..a že to prežila..to ma prekvapilo najviac
Zistenie že moja mama ktorá teraz fičí na rádiovkách a modernej hudbe a ktorá sa oblieka ako nejaká panička z telenovely počúvala kedysi punk a mala polovicu hlavy vyholenú ...
@ravn5 najvtipnejšie je natom to ako sa na také punkové či iné holky pozerá okolie keď si všetci myslia že z nej nikdy nič nebude, že to len drogy chlast muzika a konec a nakoniec je z nej uplne normálna žena
@jaja888 nikdy nesud cloveka pokial si nebola v jeho situacii.. nenapadlo ti ze to mozno spravila prave kvoli tebe? aby sa mohla venovat kariere a tak ti zabezpecit vsetko co potrebujes? mat dieta je strasny luxus.. ty si tipujem na strednej, o chvilu pojdes na vysku.. to vsetko zerie peniaze. a holt dieta z lasky nenakrmis.. ani babo ani skoro dospele..
@idiotproof ja s matkou nežijem 7 rokov , má mňa otca aj brata úplne na háku .. aj keď niesu rozvedení , nabúchal ju jej priateľ ktorý keď sa dozvedel že je tehotná rozišiel sa s ňou a potom ako bola na potrat sa s ním dala nazat do kopy .. takže budem súdiť človeka podľa situácie lebo presne viem ako to bolo .. stačí ?
No o rodičoch je toho veľa... ale myslím, že do tohto fóra skôr zapadne príbeh o mojom starkom, ktorému otec predal ovečku, ktorú choval a zlomil trúbku, na ktorej hrával v krčme, lebo mu (dedovmu ocovi) povedali, že chlapec mu tam chodí zarábať a on to potom všetko prepije, tak sa nahneval a zlomil mu tú trúbku. Tak môj dedo ušiel z domu a rok žil a chodil po svete s kolotočiarmi Proste ako z rozprávky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
(a fakt ma to dosť prekvapilo)
ako pochopím keď nejakú 16ku znásilnia a ide na potrat ale nie ak 38 ročná žena ktorá je zapezpečená len robí pičoviny a preto musel zomrieť človek (aj keď nenarodený) (ach)
niečo proti môjmu názoru ?
A keď sa mi otec priznal na Vianoce, že ešte stále miluje moju mamu... To ma položilo.
a že ocko bol "hezoun"