same jednotky som mal naposledy v tretej triede na zakladnej skole. teraz su uz znamky viac menej nepodstatne a ide len o to, ze ci som spravil, alebo nespravil skusku
No, ešte ideme písať a ešte jedna odpoveď, ktoré, ak by sa vydarili, tak by mi mohli zabezpečiť čisté. Ale to by som musela mať sakramenské šťastie. Skôr to vidím na tri dvojky - matika ( :´( ), anglina confused:) a telesná ( ).
Najviac jednotiek, ale pár dvojok a tri trojky... Zatiaľ najlepšie vysvedčenie za posledných pár rokov asi.. Sú tam síce tie trojky, ale tie jednotky to vyvažujú a priemerovo to je okolo 1,8 čo je super... Som spokojná, hlavne keď si uvedomím, že som sa učila presne trikrát za ten polrok.
vyse polovica odpovedi ciste jednotky ? bud si vacsina robi picu alebo su tu fakt totalne kocky no a ja budem mat asi 2-3 trojky,2-3 jendotky a zvysok 2 cize priemer asi 2,00
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
jednotky dvojky
M, Fyz, Che, Aj, Občianska 2
ale ta stara dievka si na mna zasadla!!!!!!
Vďaka, za to, že sa známkujú aj výchovy.
bio 2
dejepis 2
fyzika 4
geografia 2
chemia 4
inf 2
matika 4
nemcina 2
slovina 3
telesna 1
UK 2
AJ-1
Matika- snáď bude 2 v záujme jej telesného zdravia by mi nemala dať 3
Fyzika-3
Chémia- snáď bude 2
Dejepis-1
Zemepis-1
Prirodopis- asi 2(neviem ani aké tam mám známky )
Občianska-1
Výtvarná-1
Hudobná-1
Telesná- kto vie?
Technické-1
maturitne - styri 1
Bude štvorka z matiky, štyri trojky a ostatok, jednotky dvojky.