ta ja zajaca nezhanam len vevericku....oukej kebyze ju aj chytim v lese kde ju budem mat potom? bude mi miesto stromov skakat po skrinich chudera? a co by som jej davala zrat?
mám psa,,a ségru to je jak mať opicu a kravu v jednom máme aj rybyčky,,tie sú jako váže moc záživné,,mala som aj mačky,,ale to bolo dávno a z nich mám teraz strach,,aj morské prasa som mala,,aj zajaca aj korytnačky,,ale už nie a chcela by som nejaká malú opičku ale takú ozajstnú,,né len moju ségru
ja mam macku tiez, uz par rokov sme ju nasli a nelutjem to, neviem si bez nej predstavit zivot, je to moje male slnieck a mala som morcata ,ale bohuzial mi vsetky...odisli na druhy svet...ale chela by som mat este nejake potom aj hada(sama neviem rpeco tak zrazu ma to chytilo), papagaja, psa a kopuuu, chems a starat o vsetko, co je zatulane a tak
Mam Zlateho Retrivera Denyho bez ktoreho uz ozaj nemozem zit...mala som tusim 3 skreckov, potom nejake rybicky v jazierku a chcem mat kona...jazdim uz strasne dlho ale bohuzial sa mi uz teraz neoplati lebo za 3 roky idem na vysku A vevericku? chuda, tu radsej nechaj v parku lebo by ti utiekla pri prvej nepozornosti...sak oni su strasne plache
Kedysi sme mali škrečkov, ale akosi je u nás pre nich zlé prostredie, takže už len keď sa niekto potrebuje škrečka zbaviť
Potom sme skúšali pieskomila, ten bol fajn, nenáročný na starostlivosť, ale neuveriteľne hlučný
Medzičasom sme prišli už o dvoch kocúrov (Obávam sa že oboch nám zrazilo auto ) a momentálne náš zverinec obnáša korytnačku, kokršpaniela, mladého kocúra a staršiu mačku, ktorá bude mať pravdepodobne znovu mačiatka (takže týmto ich rovno ponúkam, keďže pokiaľ im nenájdeme umiestenie, tak v deň keď sa narodia budú ocom utopené - neverila som že je niečoho takého schopný, kým to minule naozaj neurobil)
A vcelku by som prijala ešte jedného psa na dvor a do domu chameleóna alebo aspoň leguána, prípadne tarbíka
(Alebo môj tajný exotický sen je mať doma netopiera )
mali sme skrecka ale nejako bratovi usiel, prehryzol sa skrinou, vyzral diery do svetre a potom sa zatrepal za skrinu a zdocholl...chudak ale bom mudry treba uzat xD potom sme mali moju milovanu Nalu-korytnacku..ta to bol odkur ked som prisla domov a mama: lenka, vsak sa nebudes hnevat xD ona ju svina dala do aquaristiky ..a este aj zadarmo !! a potom sme mali na jarne prazdniny doma rybycky zo skoly, brat ma takmer zabil ked zistil ze som ich domov doniesla, tak ma presl amoja tuzba po rybyckach, a tak mi kupili pred rokom na vianoce zajacika ktoreho lubiiim a nedam nikomu uz baxiceq
ja mam zajacika..ale chcela som povodne psa..no teraz keby sme ho mali mat neviem kto by sa bal koho kedze moj zajac ked ziarli tak sa zmeni na krvilacnu selmu (nie nezartujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
zajacika zozenies hocikde vecricku to je uz tazke
Chcel by som este dalsieho psa.
my sme mali králika...a chcela by som mačku
Inac vcera to bola sranda, ked kazda kazda druha misska kamerovala so psom alebo inym milacikom
Možno by som chcela ešte jedného psíka, ale to momentálne nie je možné
vevericka je sice mile zvieratko,ale na doma moc plache prilis divoke a ma blchy
Potom sme skúšali pieskomila, ten bol fajn, nenáročný na starostlivosť, ale neuveriteľne hlučný
Medzičasom sme prišli už o dvoch kocúrov (Obávam sa že oboch nám zrazilo auto ) a momentálne náš zverinec obnáša korytnačku, kokršpaniela, mladého kocúra a staršiu mačku, ktorá bude mať pravdepodobne znovu mačiatka (takže týmto ich rovno ponúkam, keďže pokiaľ im nenájdeme umiestenie, tak v deň keď sa narodia budú ocom utopené - neverila som že je niečoho takého schopný, kým to minule naozaj neurobil)
A vcelku by som prijala ešte jedného psa na dvor a do domu chameleóna alebo aspoň leguána, prípadne tarbíka
(Alebo môj tajný exotický sen je mať doma netopiera )
Možno by som chcerla tigra, ale čo by na to povedali susedia, to fakt neviem