@semhamforas No ono je to skorej tak ze ak porovnavame rovnake vykoni tak amd vychadza lacnejsie, ale co sa tika kvality a spolahlivosti tak nemam skusenosti s amd tak neviem ako su v tejto oblasti
pomer cena/vykon hovori v prospech amd.. kedze ako amd procesory tak aj dosky pre amd procesory su podstatne lacnejsie.. na druhej strane pomer vykon/spotreba jednoznacne intel, hlavne v poslednej dobe...
zvycajne na compe nerobim nic, co potrebuje velky cpu vykon, takze mi pretocene stvorjadrove amd uplne postacuje..
Poznam vsetky 3 druhy. VIA su dobre, ale len na serverove skrine a mobily, Inter ma bezpecnejsi chip, lebo oni maju vyvynutejsiu ochranu proti prehriatiu, kym AMD na starsich chipoch ju nemalo a ked sa pokazil chladic, tak AMD doslova vybucho takym sposobom, ze prerazil stôl... Cize neviem, ale som bol vzdy spokojnejsi s AMD, lebo lepsie to riesilo ulohy zadane ako intel... A co sa tyka ceny, doporucujem AMD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Ak by som mal peniaze na rozhadzovanie a potreboval hruby vykon, idem do Intelu...
zvycajne na compe nerobim nic, co potrebuje velky cpu vykon, takze mi pretocene stvorjadrove amd uplne postacuje..