Nemám psa, a ani po nom moc netúžim. Možno si niekedy v budúcnosti kúpim nemeckého ovčiaka alebo pitbula. Nezáleží mi na tom, či bude mať PP. Dôležitý je pes, a nie nejaké papiere...
A chcela by som určite čistokrvného, je jedno či s PP alebo bez, ale toho bez PP len vtedy, ak by som poznala majiteľa a vedela, že rodičia sú zdraví a že naozaj ide o čistokrvného psíka.
PP je vam na nic ak so psikom nechcete chodit na vystavy. Iba co zbytocne vyhodite viac penazi.... A podla mna zo zdravotneho hladiska su na tom krizence omnoho lepsie ako cistokrvne psy, ktore z nadmerneho slachtenia mavaju casto dedicne choroby. Krizence sa zväcsa dozivaju aj vyssieho veku.
PP je mi na nič a s chovateľskými stanicami mám zlé skúsenosti. Jasné že to záleží od konkrétneho chovatela ale aj tak...
Kupovali sme si NO s PP a ten pes má neskutočne zdeformovanú povahu. Brali sme si ju až ako tromesačnú takže v klietke strávila štvrť roka. Do dnes je strašne nedôverčivá, nerada sa necháva hladkať, celkovo je taka odmeraná. Verí pár ľuďom a to tiež len našej rodine... stačí ak s ňou 2-3 týždne necvičím a všetko zabudne.
Druhého psa mám už bez PP. Z normálnej "nechovateľskej" rodiny s deťmi. Šteniatkam sa s láskou venovali a je to aj na tom psovi vidieť. Naša boxerka miluje ľudskú pozornosť, miluje všetky ostatné zvieratá a je neskutočne vďačná za všetko. Rada sa učí a proste...je to úplne o inom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
takže ani psov, najhoršie bolo, keď som si na skúškach na súkromke z angličtiny vytiahol tému :
"dogs"
vedel som, že to nedopadne dobre. našťastie to dopadlo veľmi dobre, aj keď nikdy nezabudnem ako som namiesto "druhy psov" povedal "žánre psov"
A chcela by som určite čistokrvného, je jedno či s PP alebo bez, ale toho bez PP len vtedy, ak by som poznala majiteľa a vedela, že rodičia sú zdraví a že naozaj ide o čistokrvného psíka.
Určite nie cez inzeráty, od neznámeho :p
Kupovali sme si NO s PP a ten pes má neskutočne zdeformovanú povahu. Brali sme si ju až ako tromesačnú takže v klietke strávila štvrť roka. Do dnes je strašne nedôverčivá, nerada sa necháva hladkať, celkovo je taka odmeraná. Verí pár ľuďom a to tiež len našej rodine... stačí ak s ňou 2-3 týždne necvičím a všetko zabudne.
Druhého psa mám už bez PP. Z normálnej "nechovateľskej" rodiny s deťmi. Šteniatkam sa s láskou venovali a je to aj na tom psovi vidieť. Naša boxerka miluje ľudskú pozornosť, miluje všetky ostatné zvieratá a je neskutočne vďačná za všetko. Rada sa učí a proste...je to úplne o inom.