jazdectvo-parkur -3-krat som bola juniorska majsteserka sr a raz piata na europskej kfalifikacii no s davnejsie som hravala aj florball tam sme vyhrali raz ligu inak take tretie stvrte miesto...
Jediné,čo mi ako tak dobre ide je stolný futbal,v ňom som vyhral aj nejaký ten turnaj,ale inak sa snažím hrať volejbal,ten mi moc nejde a už len tancujem ale to iba krátko...a zabudol som hasičinu ale na súťažiach sme moc ešte neoslnili....
nevenujem ale na skole mi siel ping-pong najlepsi amater na skole.. prvi traja to hrali profesionalne =D a najlepsi strelec zo vzduchovky na skole + reprezentacia skoly na okresnej sutazi.. ked som bol maly tak futbal som hraval.. potom sportujem uz len rekreacne..ako sa kedy prihodi
skateboard -doma mám 26medajlí(z toho je 19 zlatých,5strieborných a 2bronzové) a ešte mám jeden veľký zlatý pohár
hokej- pred piatimi rokmi som bola najlepšia hokejistka v Standforde(malé mesto v Kanade kde som vyrastala) áno som dievča a viem hrať hokej lepšie ako niektorí chlapci
tanec- asi 6 alebo 7 krát som vyhrala súťaž za najlepší "jerk a dougie"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
klaudiqaaa snazil som sa vytvorit nejaku zmysloplnu temu ale az ty vyhovuje alebo racej nic ...
no len sa neposer :p
(btw zmysluplnú tému o 4 ráno? )
1.counter strike-uspech ziaden
2.krcmovemu boxu(ked som najebany)-uspech: dostal som milionkrat napicu
3.auto moto sporty-uspech: rozjebane punto
Ping-pong - neviem jaká súťaž asi okres tiež sme boli druhé tuším
moc sa ale nenabham kedze byva, na prvom
A teraz tak trošku streľba ale fakt len niekedy, lebo až tak často sa na našu strelnicu nedostanem (je vo Vištuku, ja bývam v Blave)....
hokej- pred piatimi rokmi som bola najlepšia hokejistka v Standforde(malé mesto v Kanade kde som vyrastala) áno som dievča a viem hrať hokej lepšie ako niektorí chlapci
tanec- asi 6 alebo 7 krát som vyhrala súťaž za najlepší "jerk a dougie"
+ dve medaile za atletiku , ale to boli len tak okresné súťaže
az toto nieje podla teba zmysluplna tema tak ju nemusis ani otvarat racej si otvor temu ktora nema zmysel a tam sa vyrecny
bloodsuckingvampire teba by som nechcel nastvat ked mas strelbu
..kvak..