prosím? .... radšej si kúp antibakteriálne mydlo.... alpu som si dala len pár krát...v krízových prípadoch...a aj to iba na kusoček... a strašne to vysušuje...aj keď nebola modrá...ale ser na to radšej
radsej si umyvaj tvar obycajnou cistou vodou niekolkokrat denne...alebo ked citis ze mas mastnu plet..neviem ako tebe, ale mne sa robili prave od toho a ked so sa zacal umyvat prakticky kedykolvek som mohol tak zmizli...nie uplne lebo obcas sa objavy nejaky ten votrelec ale je to neporovnatelne lepsie
Najlepší je gél/krém s vysokým obsahom kyselina hyaluronovej. Robí to zázraky. Akné tiež pomáha z hĺbky liečiť infra sauna,čiže odporúčami. Najúčinnejšie,čo mi zabralo. Kožné sa môžu strčiť s tými svojimi vodičkami,krémikmi,gélikmi, zásypmi a neviem ešte akými sračkami.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
prosím? .... radšej si kúp antibakteriálne mydlo.... alpu som si dala len pár krát...v krízových prípadoch...a aj to iba na kusoček... a strašne to vysušuje...aj keď nebola modrá...ale ser na to radšej
Najlepší je gél/krém s vysokým obsahom kyselina hyaluronovej. Robí to zázraky. Akné tiež pomáha z hĺbky liečiť infra sauna,čiže odporúčami. Najúčinnejšie,čo mi zabralo. Kožné sa môžu strčiť s tými svojimi vodičkami,krémikmi,gélikmi, zásypmi a neviem ešte akými sračkami.
lieh ako taký vysušuje tiež
všetky tieto vodičky na akné sú viac-menej lieh, salycil, zinok a podobne
ono to častokrát nepomáha, resp. mne všetky tieto pomohli prvé dva týždne používania, potom to ešte zhoršili