čaute chcem počuť všetky vaše skúsenosti ako na liečbu akné alebo teda zvyškov po ňom a pár vyrážiek .. ide skôr o to že mám pocit že je to všetko zvnútra.. strava ? .. zahlienie ? stále preglgujem hlieny v krku cítim to.
1. Nijaka čokoláda.
2. Na vzniknute akne namiesat pripravok alpy a acelpyrinu (hodit do nej 10 tabletiek, rozpustia sa), pretrepat, dat na vatu a pretriet po pleti a na velke vyrazky kludne podrzat aj 5 minut, postipe poriadne ale na dalsi den je skoro prec
no tak ok ked sa niekomu tvoria jazvy, mne sa tvorili
take fialove flaky- resp. ostavali po vyrazkach, nastastie
som brala iba jednu seriu roaccutanu- je to zataz na ostatne organy
ale neskor som zistila že by sa to dalo aj homeopaticky riešit- to že som mala akne- je to typic. znak mojho konštitučneho typu-ale to som vtedy nevedela
a nerehocte sa zas všetci čo homeopatiu neuznavate,
aj tak si ju budem musiet nasadit kvoli inym veciam-
to konštituč. homeopatikum
@suzanne11 a aký si bola konštitučný typ? Dievča v puberte?
Roaccutane by som fakt volila ako poslednú možnosť, ale tie veci o ktorých hovoríš ako o hnusných chemikáliách veľakrát obsahujú práve tie látky z byliniek, len v účinnejšej forme... Ale je pravda, že niekomu to nemusí prospievať.
Ja som skúšal používať prípravky bežne nachádzajúce sa v drogériách, no nepomáhalo. Zašli sme k doktorke a výrazne pomohlo. Najviac asi môžem pochváliť autohemoterapiu. Aj keď ešte je na mojej pleti práca
mlieko určite vylúč...plus kamoška mala strašne problémy s akné, stále mala jazvy, a zistili jej že má alergiu na mliečnu bielkovinu a odkedy si dáva pozor na stravu a vyhýba sa všetkému mliečnemu (hoci je to fakt náročné) pleť sa jej veľmi upravila, takže podľa mňa skoč na alergológiu
nie v homeopatii su take konštitucne typy- ked chce homeopat
liečit chronicke problemy u nejakeho človeka, tak to sa nerieši ako v klasickejn medicine, že všetkym ludom dame na rovnaky symptom alebo rovnaku chorobu rovnaky liek, tam sa berie do uvahy napr. ake su tie symptomy- kedy sa zlepšuju, kedy sa zhoršujú, tak trochu da sa povedat že aj povaha toho človeka-alebo ako sa v urč. situaciach sprava, jeho vyzor atd. , najdolezitejsie je dobre ten konšt. typ- potom by mali u človeka zlepšiť viacere chronicke prejavy,
ja som bola pred 4 dňami u kožnej.. povedala mi, že strava s tým nemá nič spoločné, akné je normálna choroba, napr, moja diagnóza je acne vulgaris existuje aj mnoho ďalších ako napr. acne comedonica atď.. treba pravidelne chodiť na čistenie pleti ku kozmetičke, alebo aj niektoré kožné ambulancie robia čistenia, ráno aj večer si preť čistiť, aby sa netvorili nové komedá, mne kožná predpísala Belakne gél, zatiať ho používam iba štvrý deň, tak nemôžem posúdiť, no liečba mi mala trvať 5-6 mesiacov..
hej oni hovoria že nema strava nič s tym spoločne, ale za pokus nič nedas- niekomu moze pomoct uprava stravy, niekomu nie
nechcem tu mudrovat, ale v tele to všetko so všetkym suvisi
@suzanne11 áno, to je pravda niekedy sa vravelo, že keď prestaneš jesť čokoládu, že sa zlepší pleť, no nepotvrdilo sa to... ale zas si myslím, že keď sa do jedálnička pridá viac ovocia, zeleniny a vody, tak to už nejaký účinok určite bude mať..
hej hej to som aj ja čítala.. ja nie som žiaden odborník, takže nechcem tu mudrovať. možno je to aj podľa toho aký typ akné maš.. ja som si vždy myslela, že akná jak akné, žiaden rozdiel no keď mi kožná povedala, koľko druhov akné existuje, ta som ani neverila
vie mi niekto poradiť aj nejaký krém ktorý ukludnuje a pomáha pri liečbe akné .. niečo na suchú pleť.. používam už asi rok zinkovu masť sú tam zmeny ale neviem povedať či to je z nej .. jedine čo viem povedať je že strašne vysušuje
akné môže byť aj dedične..je potrebná očista zvnútra aj zvonka..napr: pitie žihľavového čaju a čistenie pleti na báze vody,alebo užívať Viaderm complete a krém pastu aknecolor či gáfrová masť na zapálené ložiská...a nezabudnúť že všetko má svoj čas
s akné už bojujem od svojich 13 rokov.. najprv to bolo len také, že sa občas vyhodila nejaká vyrážka, ale prešlo, nič hrozné, len viac čiernych bodiek som mala.. myslela som si, že dovolenka v chorvátsku mi pomôže, veď slnko, more, každý to omiela, že to pomáha... no prd, mne sa to zhoršilo až moc.. na tvári som mala ako takú krupičku a svrbelo to, chrbát s dekoltom ani nehovorím.. ďalšia návšteva u kožnej, čo mi dala nejakú mastičku a na chrbát s dekoltom predpísala zinerit.. pomohlo aj to aj to, ale na tvári len to, že mi "krupička" zmizla, ale znovu sa objavili červené vyrážky.. a môj boj s akné sa začal úplne... po mesiaci som išla znovu na kontrolu, dostala som antibiotika na 3 mesiace a absolútne mi to nepomohlo, takže na nový rok som začala brať antikoncepciu..zmena bola vidieť už asi na druhý týždeň, čo mi hovorili všetci, aj kožná sa so mnou tešila... lenže po pol roku som ju vysadila, celý ten rok som mala pleť v pohodičke a začiatkom minulého roka sa pleť znovu začala zhoršovať... a tak ma kožná poslala na testy či nie som na niečo alergická a výsledky? na nič.. aspoň som dúfala, že na niečo budem, aby som sa tomu mohla vyvarovať a nič.. tak som behala po doktoroch a nakoniec sa zistilo, že mám chronický zápal mandlí a to môže aj spoôsobovať akné.. a aj keby nie, tak v budúcnosti by mohli byť nejaké problémy s kĺbami, so srdcom atď.. a tak som bola na operácií, možno trošku zmena, ale žiadne zázraky sa nekonali a tak som začala v decembri liečbu s curacne, čo mi už kožná chcela predpísať dávno, lenže moc ma tým nechcela zaťažovať, ked som bola mladšia.. teraz budem mať pomaly 18, tak som jej povedala že chcem ísť do toho.. prvé dva mesiace sú vraj kritické, čo sa ti to aj môže zhoršiť, ale to je len plus, že ti to zaberá.. lenže ja som mala pocit, že už po dvoch týždňoch sa mi pleť vyhladila, ako myslím že som nemala také vypuklé vyrážky... ale teraz koncom januára som ochorela, mám zapálené dutiny a vyhodili sa mi tri vyrážky, ale fakt veľké ako kráter... bola som na kontrole u kožnej a sa ma pýtala či som náhodu nebola chorá a potom mi hneď povedala, že sa mi vyhodili preto, lebo som chorá a niekde sa to prejaviť musí... našťastie sa už "krátre" pominuli a ja s úsmevom an tvári môžem povedať, že sa mi pleť pomaly ale iste začína meniť je veľa vedľajších účinkov k týmto liekom, ale každý to berie inak.. okrem vysušených pier a pokožke (čo beriem, aspoň si nemusím umývať každý deň hlavu) nepozorujem absolutne nič.. vlastne ešte väčšiu únavu, ale toť vše..a strava? to myslím, že nemá žiaden extra vplyv.. radili mi vylúčiť sladkosti (u mňa fakt problém) a okrem toho, že som schudla sa to na mojej tvári neodzrkadlilo.. a čokoláda ako všetci tvrdia vôbec nie je pravda.. lenže pri akné je všeobecne známe vyvarovať sa mlieku (tým sa nemyslí mlieko samotné, ale celkovo mliečne výrobky) sladkostiam, moc korenistým jedlám... áno, všetko má svoj čas, ale tí, ktorí týmto trpia, vedia, že to je neznesiteľné a viacerí to zle znášajú na psychiku a svoje sebavedomie majú na bode mrazu.. takže pevné nervy a pozitívne myslenie!
Ahoj!Ak sa chceš zbaviť akne exisuje produkt ktorým sa ho viditelne zbavíš.Výrazne je to už po 4 dňoch.Poslal by som obrazky ale asi sa to na tomto portali neda
.Je možnosť po dohode zaslať produkt na vyskúšanie-vydrží 4 dni Môj mail:hafera1964@gmail.com
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
i ked jazvy ti strava velmi nevylieci
2. Na vzniknute akne namiesat pripravok alpy a acelpyrinu (hodit do nej 10 tabletiek, rozpustia sa), pretrepat, dat na vatu a pretriet po pleti a na velke vyrazky kludne podrzat aj 5 minut, postipe poriadne ale na dalsi den je skoro prec
vylucit mlieko- kravské
az posledna možnost
no tak ok ked sa niekomu tvoria jazvy, mne sa tvorili
take fialove flaky- resp. ostavali po vyrazkach, nastastie
som brala iba jednu seriu roaccutanu- je to zataz na ostatne organy
ale neskor som zistila že by sa to dalo aj homeopaticky riešit- to že som mala akne- je to typic. znak mojho konštitučneho typu-ale to som vtedy nevedela
a nerehocte sa zas všetci čo homeopatiu neuznavate,
aj tak si ju budem musiet nasadit kvoli inym veciam-
to konštituč. homeopatikum
ano a pojdem do pekla kvoli tomu
neviem, asi si neposluchala, vieš ja vacsinou chemicke
lieky neznasam, a liečim sa aj vitaminmi, minaralmi, bylinami
lebo musim
neznasam- akože v tom zmysle že z nich mam take než. ucinky s kt. sa mi neda fungovat
ok ty sa lieč ako ty chceš, nevieš ake ja mam na čo reakcie a skusenosti
Roaccutane by som fakt volila ako poslednú možnosť, ale tie veci o ktorých hovoríš ako o hnusných chemikáliách veľakrát obsahujú práve tie látky z byliniek, len v účinnejšej forme... Ale je pravda, že niekomu to nemusí prospievať.
nie v homeopatii su take konštitucne typy- ked chce homeopat
liečit chronicke problemy u nejakeho človeka, tak to sa nerieši ako v klasickejn medicine, že všetkym ludom dame na rovnaky symptom alebo rovnaku chorobu rovnaky liek, tam sa berie do uvahy napr. ake su tie symptomy- kedy sa zlepšuju, kedy sa zhoršujú, tak trochu da sa povedat že aj povaha toho človeka-alebo ako sa v urč. situaciach sprava, jeho vyzor atd. , najdolezitejsie je dobre ten konšt. typ- potom by mali u človeka zlepšiť viacere chronicke prejavy,
tuto je to vysvetlene: » vilcakul.extra.hu/modules.php?nam...
hej oni hovoria že nema strava nič s tym spoločne, ale za pokus nič nedas- niekomu moze pomoct uprava stravy, niekomu nie
nechcem tu mudrovat, ale v tele to všetko so všetkym suvisi
ja som zas čitala, že to dost suvisi s tymi potrav. intoleranciami, a teraz ma dost ludi tu alergiu alebo intoleranciu na lepok alebo
laktozu
oni davaju nazvy podla toho ako to akne vyzera
» www.liecbaakne.sk/formyakne.php...
.Je možnosť po dohode zaslať produkt na vyskúšanie-vydrží 4 dni Môj mail:hafera1964@gmail.com