Vzdy zalezi od pokozky daneho cloveka, na nete je kopu "prirodnych receptov" ale nie kazdemu vyhovuje.. treba skusat.. ved ani tabletky nie su pre vsetkych rovnake
@smilerrr no áno máš pravdu,ja len preto sa pýtam lebo už som toho na internete videla veľa ale dajak nič mi veľmi nepomohlo zatiaľ tak som chcela vedieť či nemá niekto pozitívne skúsenosti s niečím
ja po vysadaní HAK som začala trpieť dosť nepríjemnou a rozsiahlou formou akné, a začínam byť z toho zúfalá, tak mám v pláne komplexne prekopať svoje návyky, lebo len nejakými povrchovými zásahmi sa to len zhoršuje.. ak sa prejaví pozitívny účinok, môžem ti dať vedieť..
ja uz nemavam tolko ako kedysi, jednak to bude asi aj vekom, ale imho dost aj stravou. myslim si, ze ked sa nieco prejavuje na povrchu, tak to znamena, ze je nieco zle vnutri v tele. vodicky na kozu vysusia vyrazky, ale stale sa ti budu tvorit. treba vyhodit blbosti z jedalnicka, aj ked neviem, aky mas
@staphylococcus to je individualne, ja jem vacsinou fakt zdravo, ziadne sladke, nesolim, nevyprazam, kazdy den vela zeleniny a ovocia, vela cistej vody, pouzival som naparovanie harmancekom, lieky, nelieky, drahe kozmetiky, alcne kozmetiky, nic, vsetko, kravske semeno aj vsetko co ta napadne a mam akne. Mam kamarata oc hclasce kazdy den, zere nezdravo a tvar ma ako decko... Ale hej, zdrava strava je zaklad ci mas akne alebo nemas..
@9 no mne kozmetička pri čistení pleti tak zmasakrovala tvár, že som vyzerala jak Freddy Krueger, akné sa mi monštruózne znásobilo a nebolo ani jediného nezapáleného miestečka na tvári a hojilo sa to skoro rok... nikdy viac.
Tarika akné, to je taký ajurvédsky prášok, ktorý zmiešaš s vodou a potom si to napatleš na tvár Je aj menšie balenie, ja objednávam to väčšie, lebo mi to vydrží minimálne pol roka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Vysadiť mastné, sladké...
To je základ
neskúšal skôr niekto MSM (metylsulfonylmetán)?