Som dievča a tiahne mi na 16(ano viem, som malá, a už toto riešim). Ešte som nemala vzťah(nesťažujem sa), mam návrhy na stretká ale...teraz otázky skôr pre chap(c)ov. Ako vnímate vzťahy vy? Hovorím o vzťahoch -násť ročných. Napr. Ja mam obrovský problem so sexom. Priam sa desím toho prvého. Mam pocit, že ho odo mňa vyžadujú. Že sa nikam s nikým nepohnem ďalej, pokial nebude. Doslova sa bojím akéhokoľvek kontaktu. Po koľkých stretnutiach ste mali vy ten svoj? Poslali by ste dievča preč, ak by vam nedala do čo ja vieem týždňa? Mam tak veľa otázok, ale asi ste pochopili, o čo mi ide, čo sa chcem opýtať. Ako? Kedy by sa mali takého veci začať riešiť? Ako veľmi vam záleží(obom pohlaviam) na výzore a sexe? Chcel by vobec niekto babu, ktorá vam neda "hneď?
mam 18 ale aj ked som panic, urcite by som nechcel dievca ktore by mi dala hned.. podla mna taky mesiac je idealny.. podla toho ako dlho sa poznate, ako casto ste spolu a tak, podla mna este mas cas, nemas sa coho bat
ajajajaj, ty si presne taká istá jak ja a to mám skoro 19 teda v tvojom veku som bola ešte viac taká.. ako to nazvať.. noo nemala som až taký v pohode názor na to
ach moje zlatenko nevinne
neboj, je to uplne v pohode, co zazivas aj co si myslis pravda je taka, ze vacsina chlapcov v tvojom (aj v neskorsom ) veku chce hned sex, ale ty predsa nechces takého vacsinoveho, no nie?
normalne sa s chlapcami bav, spoznavaj ich a ked najdes toho praveho, tak to budes zarucene vediet, ver mi. uz len podla toho, ze k tebe bude pristupovat inak ako ostatni.
toho sa drz, spoznávajte sa vzajomne postupne, na nic netlacte a po istej dobe sama zacitis, ze chces nieco viac. najprv to budu len drzania za ruku, 1. bozky... vsetko pride velmi prirodzene, pomalicky a postupne, ak to bude ten pravy. cize sa nemas coho bat.
a ak to pravy nebude, nic sa nedeje, pohladas dalej
Ja som asi fakt moc staromódna. Môj zatiaľ jediný vzťah trval okolo troch rokov, Sex sme nemali, sme stále veľmi dobrí kamaráti a boli sme dlhšie kamaráti aj predtým, ako sme sa dali dokopy. Normálne sme sa rozprávali o všetkom, a keď som vysvetlila, že chcem spať až s osobou, s ktorou sme presvedčení, že sa ľúbime a že to má zmysel. Asi sme si uvedomovali, že sme deti. A ja neviem, pokiaľ by ten človek nebol ochotní čakať, tak to nevyzerá veľmi nádejne do budúcnosti nie. Síce tri roky je fakt moc, ale vek 14-17 Inak, keby aj moja najväčšia platonická láska za mnou prišla, že budeme spolu, ale najprv treba sex, tak by som sa aspoň odláskovala a našla si niekoho lepšieho. A celkovo mám pocit, že chalani, ktorí ten vzťah berú do úvahy, nie sú až takí ignoranti a vidia/tušia, ako sa na také veci pozerám, a tým pádom to takto ani neskúšajú.
"Poslali by ste dievča preč, ak by vam nedala do čo ja vieem týždňa?"
toto je hrozne smutne cele ako je to napisane .... o takych trtkov predsa nestojis, nie? len treba doverovat ale aj preverovat....nie ze s tebou bude pol roka chodit za rucicky a za chrbtom ti bude pretahovat kamosku...och chcem sa vratit do tych cias ked som nevedela ako to chodi ale kazdopadne do sexu sa NIKDY NIKDY NIKDY NIKYM nenechaj dotlacit, moze ti to pekne spackat cely sexualny zivot v buducnosti.
helou, ja som mala 16 keď sme sa dali dokopy s frajerom (teraz mám 20 a stále sme spolu), takže určite si nemyslím, že vzťahy násťročných sú bezvýnamné ani nič podobné, poznám veľa rovesníkov, ktorí sú na tom tak isto ako ja.
a k tej druhej veci, no pokiaľ ťa ľúbi a má rozum tak počká a do ničoho ťa nútiť nebude.. ten môj čakal a nie mesiac ani dva, ale viac a viem, že ma s nikým nepodvádzal ani nič proste, fakt keď je to láska nejde len o to... ale musíš natrafiť na toho správneho, ale tak to určite vycítiš, či je to ono alebo je to len wannabe frajer čo chce byť cool
Ked to nechces, nerob to.. mas pravo robit veci vtedy, ked ich chces ty a ked sa na to citis... a ked to niekto nerespektuje je sebec a pokrytec. A vobec nemusis mat obavy ze je to hanba ked mas na toto vlastny nazor/pocit/cokolvek....
ja mám napríklad pocit, že s istou hovorme jej Saša, mi to nevyšlo, pretože som jej nedal po 2 týždňoch. Mala aj pripomienku, keď sme boli vonku, že jej kamoška je práve s nejakým chalanom a preto nie je doma a asi teda pravdepodobne šukajú, keďže sa poznajú už CELÉÉÉ 2 týždne.. ... myslím, že sa riešiť aj celkom chcela, nuž, ale ja tu naozaj nebudem pchať niečo niekam, keď som si niečím nie istý. Na jednorázovku by ma tu nenahovorila tá najkrajšia baba... aspoň si myslím
kriste pane robite z toho sexu neviem aku vec,sa idete posrat z toho ze sa s niekym vyspite po tyzdni....no tak a co? ste pár do pice tak to k tomu patri a to neni ze len jemu je dobre a ty trpis,sak ty si tiez uzijes,tiez to potrebujes len to este nevies lebo si decko .....tu neni problem ten,ze sa vyspíte skoro,ale ten ze sa jebete do vztahov s ludmi ktorých poznáte týžden ....lebo ak niekoho poznáte dlhsie a vyspíte sa po týzni neni to to isté ako s niekým koho poznáte týžden.....a moj nazor na vztahy v tvojom veku je taky ze je to picovina a normalne vztahy zacinaju niekde od 25+ (zalezi od psychickej vyspelosti) ,dovtedy su to len take "chcem byt s niekym"
Jeejda vbc na vztahy nemysli si mlada! Ja to tiez neriesim este som vztah nemala a nic mi nechyba zatial ved si uzivaj tieto roky to pride samo a ked budes naozaj zamilovana a aj on s nicim na teba tlacit nebude neboj hlavne na to nemysli a neries to a vsetko pride v pravy cas
Ja som čakala pol roka, nič mi to nepomohlo, aj tak sa na mňa na druhý deň vysral...
Odkladať sex má možno plusy a mínusy, ale až tak to kvalitu vzťahu neovplyvní, ak to busúcnosť nemá, tak ju proste nemá... A ak to budúcnosť má, tak aj keby ste mali sex dajme tomu po týždni-dvoch, budúcnosť to stále bude mať
A ešte niečo, v tvojom veku som aj ja k tomu pristupovala podobne, pokojne si daj čas ak sa na to necítiš ešte
Ach takéto hovadiny riešiť najlepšie je že človek sa v tvojom veku zaoberá takými nezmyslami a časom si povzdychneš, že aké kraviny si riešila
Proste nerieš vzťahy to je tvoja priorita?
A sex? ak sa necítiš maj v paži ak chceš tak si sexuj... Proste celé je to buď/alebo...
A
Tiež som si začal s jednou slečnou, keď mala 16. Vydržalo nám to do jej 18nástky, potom si uvedomila, že pravdepodobne nie som to, čo chcela. A ku tomu sexu - tiež som bol jej prvý a mali sme sex až po 5 mesiacoch vzťahu a nemal som s tým problém.
Veľa bude takých, ktorí ťa nechajú keď sa s nimi nevyspíš ani na treťom rande, ale stretneš aj normálnych neboj len nebuď naivná, never všetkému čo povedia a nenechaj si ublížiť
vidim podla toho co pises ze ti tlacia muzi kalerab do hlavy ze musis sexovat inak to nejde to je blbost ... sex je dolezity ale proste ked mu bude na tebe zalezat a ta bude fakt chciet tak si na sex pocka aj rok .., ked ho sama nechces ..
Rozhodne to neber tak, ze sa to od teba vyzaduje a preto by si to mala urobit. To je najvacsi bullshit a akurat si sama uskodis. Pokial je chlapec normalny, tak na teba nebude tlacit. Ak na teba bude tlacit, je to blbecek a treba ho poslat kade lahsie.
Vo vseobecnosti sa od muzov skor stretavam s nazorom, ze im vobec nevadi pockat, ze im ide o to, aby bola dievka ready, hlavne ked je to poprve. Sice u mladsich chlapcov je to tak, ze si chcu sup sup vrznut... ale na takych proste kasli.
Nestresuj sa z toho. Je uplne v pohode ked prides o panenstvo v 18, 20 aj viac rokoch, je to na tebe a neexistuju na to kvoty. Ma to byt o prijemnych pocitoch, nie je to ziadna skuska ani tvoja povinnost ako niecej priatelky. Takze ak aj budes mat chlapca a nebudes sa este na to citit, tak mu povedz nech bud pocka alebo cau. Vlastne si mylsim, ze je to celkom pekna skuska toho, ci mu ide naozaj o teba alebo len o vrznutie. A cudnost je u dievcat dost pritazliva
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
neboj, je to uplne v pohode, co zazivas aj co si myslis pravda je taka, ze vacsina chlapcov v tvojom (aj v neskorsom ) veku chce hned sex, ale ty predsa nechces takého vacsinoveho, no nie?
normalne sa s chlapcami bav, spoznavaj ich a ked najdes toho praveho, tak to budes zarucene vediet, ver mi. uz len podla toho, ze k tebe bude pristupovat inak ako ostatni.
toho sa drz, spoznávajte sa vzajomne postupne, na nic netlacte a po istej dobe sama zacitis, ze chces nieco viac. najprv to budu len drzania za ruku, 1. bozky... vsetko pride velmi prirodzene, pomalicky a postupne, ak to bude ten pravy. cize sa nemas coho bat.
a ak to pravy nebude, nic sa nedeje, pohladas dalej
toto je hrozne smutne cele ako je to napisane .... o takych trtkov predsa nestojis, nie? len treba doverovat ale aj preverovat....nie ze s tebou bude pol roka chodit za rucicky a za chrbtom ti bude pretahovat kamosku...och chcem sa vratit do tych cias ked som nevedela ako to chodi ale kazdopadne do sexu sa NIKDY NIKDY NIKDY NIKYM nenechaj dotlacit, moze ti to pekne spackat cely sexualny zivot v buducnosti.
a k tej druhej veci, no pokiaľ ťa ľúbi a má rozum tak počká a do ničoho ťa nútiť nebude.. ten môj čakal a nie mesiac ani dva, ale viac a viem, že ma s nikým nepodvádzal ani nič proste, fakt keď je to láska nejde len o to... ale musíš natrafiť na toho správneho, ale tak to určite vycítiš, či je to ono alebo je to len wannabe frajer čo chce byť cool
nikomu nedavaj ked sa na to nebudes citit, aky tyzden? aj pol roka si pockaj
ja som s priatelkou čakal 10 mesiacov a pred tým som si na to počkal 18 rokov
ako ti povedať tak jemne.. stretávaš sa s idiotmi + váž si samú seba a svoje hodnoty, uvedom si že chyba je v ich prístupe nie v tvojom
Odkladať sex má možno plusy a mínusy, ale až tak to kvalitu vzťahu neovplyvní, ak to busúcnosť nemá, tak ju proste nemá... A ak to budúcnosť má, tak aj keby ste mali sex dajme tomu po týždni-dvoch, budúcnosť to stále bude mať
A ešte niečo, v tvojom veku som aj ja k tomu pristupovala podobne, pokojne si daj čas ak sa na to necítiš ešte
Proste nerieš vzťahy to je tvoja priorita?
A sex? ak sa necítiš maj v paži ak chceš tak si sexuj... Proste celé je to buď/alebo...
A
Vo vseobecnosti sa od muzov skor stretavam s nazorom, ze im vobec nevadi pockat, ze im ide o to, aby bola dievka ready, hlavne ked je to poprve. Sice u mladsich chlapcov je to tak, ze si chcu sup sup vrznut... ale na takych proste kasli.
Nestresuj sa z toho. Je uplne v pohode ked prides o panenstvo v 18, 20 aj viac rokoch, je to na tebe a neexistuju na to kvoty. Ma to byt o prijemnych pocitoch, nie je to ziadna skuska ani tvoja povinnost ako niecej priatelky. Takze ak aj budes mat chlapca a nebudes sa este na to citit, tak mu povedz nech bud pocka alebo cau. Vlastne si mylsim, ze je to celkom pekna skuska toho, ci mu ide naozaj o teba alebo len o vrznutie. A cudnost je u dievcat dost pritazliva