Priateľským rozhovorom, oficiálne kvôli diaľke (neoficiálne si myslím, že sme tak nejako obaja vedeli, že to nie je ono ) a on. (Funny fact - mojich kamarátov ten rozchod vzal viac než mňa, poctivo sa na neho hnevali aj za mňa A ak si to teraz číta, tak dúfam, že sa baví )
pre mňa dokonalý vzťah skončila ona asi štyri mesiace dozadu..z očí do očí...už to prebolelo ale stále je to veľmi citlivá vec. trochu sa aj bojím či niekedy niečo podobné zažijem (alebo či vôbec budem toho schopný)..ech, amorres perros...
klamstva, už nemávala čas na mna tak som sa to rozhodol ukoncit aj ked teraz sa už neviem ani poriadne na nikoho naviazat a neviem ci sa viam este do niekoho tak zamilovat ako som da do nej
viacmenej vzájomne, no prvá iniciatíva vyšla od nej. bol som na nej príliš závislý, naivný a hlúpy. ona zase potrebovala ešte cítiť slobodu. stretávame sa v partii dodnes, obaja máme už ďalšie vzťahy, no nemáme problém zájsť na kávu, či na pivo a v pohode pokecať.
bolo to niekedy na jar/zaciatkom leta 2009. preco? lebo nase cesty a plany do buducnosti sa prilis odlisovali. svoje taktiez zohral aj velky vekovy rozdiel a mam podozrenie, ze aj jeho mama v tom mohla byt zapletena.
Ja som ho ukončila pred pár týždnami, keď som si uvedomila, že som s tým človekom vlastne len tak a necítim k nemu nič, okrem toho noc po tom, čo sme sa spolu prvý krat vyspali som ho podviedla s kamarátom,tak mi prišlo správne to ukončiť
ak sa to dalo nazvať vzťahom... tak údajne diaľka a bol "pokazený" čo sa vzťahov týkalo... ale bolo jasné že proste nechcel, plus nepáčila som sa jeho mame a to ma ani nestretla, ani nepoznala
iniciatorom som bola ja, velakrat som s tym zacala... az nakoniec to ukoncil on a teraz sa tvari ako moj kamarat a ja sa kvoli tomu utapam v depkach :/
naposledy pred jeden a pol rokom..este doteraz ho lubim a sme kamarati :/ a doteraz neviem dovod a je mi trapne sa ho to pytat o nasej minulosti vobec nehovorime
skončila som ho ja, lebo mi klamal, lstále sa bavil s tou k*rvou, nevedel sa od nej odpútať, chcel sa s nou stretavať a vypisoval jej smsky... včera to bola tretia hádka, tak som povedala že už stačilo
hm tak to bolo pred 3 mesiacmi, uplne nečakane z očí do očí (čo si veľmi vážim) a dôvod????????? Potrebujem čas, potrebujem byt teraz sám, lubim ta velmi na to aby si toto obdobie pretrpela so mnou, musiš chviľku počkat, kym sa dostanem do štadia mat na teba čas atd. stretávame sa stále a za každým mi povie lubim ta, chýbaš mi, chcem byt s tebou, ale nejde to nechcite to pochopit ja sama nechapem a myslim že ani on
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
70 komentov
a neukoncil som to ja
ja ticho
"a nie raz, päťkrát"
... stačí?
a prvý rozchod bol taký tichý rozchod..
@rheia : dobre som sa zasmiala
ale tak co uz... mozno to tak malo byt teraz som ajstak s niekym lepsim, myslim