Ahojte. Práve prichádzam do veku kedy by som už mohol... A preto ma dosť zaujíma čo sa babám páči a čo nie.... Jednoducho tak celkovo. Od zvádzania až po ... Budem rád ak svoj odborný posudok budú pridávať hlavne baby.
Najlepšou zbraňou sú najskôr dary, potom nežné dotyky v správnom čase a samozrejme prejavovať určitý záujem o to ako sa má a stručné rady, to bude potom krásna láska a ostatné sa potom vyvinie aj sex... ale pamätaj, keď budeš robiť nátlak nechá ťa...
Mne sa páči, keď mi niekto zatvorí dvere pred nosom, potkne ma na schodoch, odíde bez zaplatenia a nechá zaplatiť mňa, zauzlí mi šnúrky na topánkach, nalomí mi opätok...
najviac záleží natom čo ma ona samá rada ,keď sa ti to hanbi povedať alebo sa otom rozprávať tak priamo ,keď budete v tej situácii vnímaj jej reakcie a podľa toho sa riaď
na to, aby si urobil babu treba vela trpezlivosti. optimalne je mat manzelku, ktoru naozaj milujes - majte spolu pohlavny styk v jej plodnom obdobi a pri troche stastia otehotnie - je to tak pol na pol, ze z toho vznikne baba. ak to bude chalan, skuste znovu...a to, ci to bude spravne urobena baba zalezi aj od nahody (resp. stastia), ale urcite aj tvoja vychova danej baby ma rozhodujuci vplyv. vela stastia!
@jakub489 pocuj, kazda baba, ma rada romantiku........... jednoducho... zaobstaraj si nejake miesto, kde budete mosct byt iba ty a ona...................... napriklad hotel..... hodinu vopred, to tam romanticky naaranzujes, - vsade vseliake lupene z ruzi alebo sviecky, ( sviecky pravdaze nie hodinu) a potom sa dade stretnete, vezmes ju tam, a uz sa to bude hrnut same................. vermi..................... mam skusenost.................. o a aby som nezabudla- hudba nejaka "romanticka".......................................heh nemas zac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
a suvislost si kde nechal?